Sveikos.
Mes pp laringito nusipirkome drėkintuvą-valytuvą tai net vyras nebegali be jo miegot. Nosis kemšasi. O dabar kaip pagerino miego kokybę. Aišku, aparatas su matuokliu, drėgmės normų neviršijam.
Nerise parašė:
Ir mum taip buvo, o po to sloga ir lojimas staigiai per viena diena![]()
Aš dar sieju su dantim, nes viršutiniai dygsta dabar intensyviai o prie visa ko palepinis butas, šilta oras sausas
ir su šildymu panašiai ir prasidejo
ketvirtadienį mum TA tai pasiklausiu
gal dar pas lor reiks siuntimo paprašyt
profilaktikai
o ir vyras kažko sirguliuoja
ir apsimeta didžiausiu ligoniu
Sarune27 parašė:
Manasis gal kartą į dieną nusikostivadinas mum kažkas kita
reik drekintuva įsigyt salnoj jau išsirinkau ryt reiks nuvaryt nusipirkt gal
![]()
Gal ligos pradžia. Gal sausas oras. Nusipirkit drėgmės matuoklį, gal visai nesausas Arba jei sakot, kad viršutinė eilė dantų dygsta, tai užburko gleivinė dėl to ir neprakvėpuoja.
Zyle parašė:
Sveikos.
Man atrodo, kad čia mūsų ir bėda bus, praeitą žiemą mano bute gyvenom, tai tokių bajeriu nebuvo, bet ten sausintuva teko pirkt o pas močiutę kai vaziuodavom panašiai nosis uzkrisdavo
Sarune27 parašė:
Aš dar sieju su dantim, nes viršutiniai dygsta dabar intensyviaio prie visa ko palepinis butas, šilta oras sausas
ir su šildymu panašiai ir prasidejo…
Oi vyrai tokie pamenu pernai susirgau, bet tik isikelem i nauja nama ir tiek reikalu, nulekiau i ikea suoliuko ir batu spinteles, prakaitas pila tai su viena maike surinkineju baldus, atvaro elektrikas ir sako "o man vyras sake, kad jus sergat, galvojau lovoj gulit, o jus cia spintas renkat". Ech nesusilaikiau neleptelejus kad lovoj tik vyrai serga
a_uk parašė:
Gal ligos pradžia. Gal sausas oras. Nusipirkit drėgmės matuoklį, gal visai nesausasArba jei sakot, kad viršutinė eilė dantų dygsta, tai užburko gleivinė dėl to …
Jam jau apie mėnesį tokia nosis, kartais geriau, kartais blogiau, buvau prisiruosus pas daktarę varyt, bet kaip tyčia uzgulimas dingo, paskiau vėl atsirado
Nerise parašė:
O kiek pas jus dregmes namie kad drekintuvus perkat? Pas mane visada 50/60 proc ir siluma 20 palaikau, tai man rodos, kad cia gerai![]()
Bus apie 30-40, o jūsų jei toks, tai geras, aš namie palaikyčiau 60-70.
Nerise parašė:
Oi vyrai tokiepamenu pernai susirgau, bet tik isikelem i nauja nama ir tiek reikalu, nulekiau i ikea suoliuko ir batu spinteles, prakaitas pila tai su viena ma…
Aš tai išvis negaliu sirgt kai mastitas pirmą kart buvo temperatūra baisiausia, o vyras po paros pulinga angina suserga
kad man vienai bloga nebūtų
tik aišku jam blogiau
ir taip visada tik aš susergu jis is paskos ir atrodo tuoj numirs
vietoj to, kad mane slaugytu
Nerise parašė:
O kiek pas jus dregmes namie kad drekintuvus perkat? Pas mane visada 50/60 proc ir siluma 20 palaikau, tai man rodos, kad cia gerai![]()
Na tuomet pas jus viskas labai super!
Pas mus turbūt apie 30proc drėgmė