Zyle parašė:
Mamos, ką vaikams Kalėdų proga pirksit?
Kamuoliukų baseiną
Zyle parašė:
Mamos, ką vaikams Kalėdų proga pirksit?
Kamuoliukų baseiną
sauliagele parašė:
Tao tada rotas... jau kai jis ateina tai surakina staigiai it iki viisko jegu netekimo bent mane.uzjauciu.man tada mama girde metas ir ciduriu lasus.tikrai pramuse.…
Kalbant apie elektromobili, mes jy gavom kai sūnui buvo 1.7 mėn per krikštynas tai pradėjom vežiot jy 2 su virš ir tai valdyt toli gražu pats nemoka. Seneliai matyt eina iš proto dėl anūkėlio😁😍 dabar tuoj 5 berniukui turi ir tą mašina ir keturati ir motocikla tok bėda viena nielas nedomina😁 pati prašau eik pasiimk iš garažo pavažinėk😁
Mamii parašė:
Kalbant apie elektromobili, mes jy gavom kai sūnui buvo 1.7 mėn per krikštynas tai pradėjom vežiot jy 2 su virš ir tai valdyt toli gražu pats nemoka. Seneliai matyt…
Niu žinokite nežinau, tikriausiai nuo vaiko priklauso, mūsų vyresnelis elektromobilį gavo būdamas 2,aiaku ji veziodavom, po metų jau vaikas ji sulaužė, nes raizydavo tiesiogine prasme, dabar jam 5,tuoj bus 6,keturaciu varinėja jau 2 metai tokiais greičiais, kad net baisu darosi😉
Mamii parašė:
Kalbant apie elektromobili, mes jy gavom kai sūnui buvo 1.7 mėn per krikštynas tai pradėjom vežiot jy 2 su virš ir tai valdyt toli gražu pats nemoka. Seneliai matyt…
Niu žinokite nežinau, tikriausiai nuo vaiko priklauso, mūsų vyresnelis elektromobilį gavo būdamas 2,aiaku ji veziodavom, po metų jau vaikas ji sulaužė, nes raizydavo tiesiogine prasme, dabar jam 5,tuoj bus 6,keturaciu varinėja jau 2 metai tokiais greičiais, kad net baisu darosi😉
Sarune27 parašė:
O taigi refliuksa gali sukelt, tam tikri produkrai, pvz man nuo uogieniu, tik aš nevemiupataisykit, jei klystu
Taip, gali. Refliuksas jei buna, tai skiriama dieta, nes tam tikri produktai rugstina ir jautrina skrandi. Nu as nezinau kas mums yra, nes veme tik nuo dvieju rusiu kruopu. Dar daug ir neberagaujam
Nezinau ka pirksim kaledom, kazka grojancio turbut, o seimos nariu paprasiau viena mini dovanele bendrai pirkt, nes zaislu pilni namai
Ligoninej gydytojui uzsiminiau apie refliuksa, sako visko gali but, dirgina gerkle ir kosineja. Sake det pagalve po ciuziniu ir nuimt naktini valgyma, tai siandien ryte pamates buteliuka net drebejo issiziojes
I.D.O.L. parašė:
Ir as biski su Vaitkaitiene nesusisneku. Man vaikas vemia nuo kai kuriu kruopu. Siaip nebeatpylineja ir tuo labiau nevemia nuo kitu produktu. As jos klausiu kokias …
alergiuko grupeje paskaicius tai daug mamu sunku su ja bendraut. man tai irgi sunku kazkaip. realiai as skaitau, kad jei refliuksas, fermentu trukumas ir tt. turi siusti pas gastro. man vienam laiske raso, kad nuo nuo seiliu taip nebuna ir ji mum sake, jog pas mus tikrasis atopinis dermatitas. nors nieko tokio nesake, sake, kad galvoja, kad grybelis.po to rafo, kad jei zema p amilaze tai seiles taip erzina. zodziu
Mamii parašė:
Va butent.as matau ta pati pas kitus.elektromobili turi nuo metu kai vaikui du parduoda nes jam neidomu.kai vaikui 4 jis jau nepraeinaa.db jo amzius toks kad tikrai uztenka kazko kas groja ir ziba tik 😁
hailiee parašė:
alergiuko grupeje paskaicius tai daug mamu sunku su ja bendraut. man tai irgi sunku kazkaip. realiai as skaitau, kad jei refliuksas, fermentu trukumas ir tt. turi s…
Pas mus su oda situacija nera bloga, buna atsiranda pasausejimu ant odos, bet kaip kitom per linkius zaisdos ir pan tfu tfu tfu nera. Ir daznai kai valgo aplink lupas uzrausta, smakriukas. Gal kaip sakot del tos p amilazes. Nes po to praeina. Pas gastro mus seimos gydytoja siunte, nes svoris sunkiai auga. Viskas sake gerai, duoti kruopas ir tiek ziniu 😃
22 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai