Paivi parašė:
Aš irgi ketinau apie šitą klaustikada atsiųs? Parašykit, kaip sekasi naudoti
![]()
Ryt arba poryt tureciau gauti, paziuresim kaip seksis, tikiuosi pavyks. Parasysiu butinai ;)
Paivi parašė:
Aš irgi ketinau apie šitą klaustikada atsiųs? Parašykit, kaip sekasi naudoti
![]()
Ryt arba poryt tureciau gauti, paziuresim kaip seksis, tikiuosi pavyks. Parasysiu butinai ;)
Gal kas turi patirties kai vaikas tik pamates kad tuoj valgyt (nesvarbu ar papa traukiu ar jos bliudeli atsinesu, ar is burnos atkandus koki vaisiu isimu ir kink jos tiesiu) pradeda intensyviai trint akis? Ka cia gali reikst? Ir taip absoliuciai visada kai mato maista. Pries miega irgi patrina, bet cia akivaizdziai del maisto ir taip nervingai. Nors ziojasi, valgo skaniai, bet tas trynimas kazkoks keistas. Kol kose sumaitinu tai visas raudonas veidas ir akys buna
nuga_noblese parašė:
Gal kas turi patirties kai vaikas tik pamates kad tuoj valgyt (nesvarbu ar papa traukiu ar jos bliudeli atsinesu, ar is burnos atkandus koki vaisiu isimu ir kink jo…
Mano taip daro, kai jau nebenori valgyt 🤔
Paivi parašė:
Mano taip daro, kai jau nebenori valgyt 🤔
Na jei darytu i pabaiga valgymo tai galeciau suprast kaip toki zenkla, bet ji taip daro pamacius kad valgys ir viso valgymo metu. Jei trintu ir nesiziotu - irgi suprasciau kad nenori, bet kad ziojasi, valgo..
nuga_noblese parašė:
Na jei darytu i pabaiga valgymo tai galeciau suprast kaip toki zenkla, bet ji taip daro pamacius kad valgys ir viso valgymo metu. Jei trintu ir nesiziotu - irgi sup…
Privertėt susimąstyt
mano kai valgo kietą maistą ir trina akis, tai dažniausiai reiškia, kad jau pavalgė. Bet kai iš buteliuko maitinu, tikrai dažnai trina ir paskui nemiega, guvi būna. Gal čia koks komforto jausmo išreiškimas? Kaip katės kad murkia
Paivi parašė:
Privertėt susimąstytmano kai valgo kietą maistą ir trina akis, tai dažniausiai reiškia, kad jau pavalgė. Bet kai iš buteliuko maitinu, tikrai dažnai trina ir pa…
Nu va kitoj temoj viena irgi atsiliepe kad taip daro kai valgo, ar ruosiasi valgyt. Tai matyt kazkas panasaus 😀
Paivi parašė:
Na mes turim giminėj odontologę, tai ji pripasakojo ir primokino dalykųbet vis tiek liepė apsilankyti pas būtent vaikų odontologę, nes jie dar daugiau bajerių ž…
Nieko sau, net nebuciau pagalvojus
o kas su pirsto ciulpimo? Zinau kad reiks atsikratyt velisu, bet kolkas viskas ok su tuo man rodos. Jis ciulptuko neima tai ranka visad burnoj
nuga_noblese parašė:
Gal kas turi patirties kai vaikas tik pamates kad tuoj valgyt (nesvarbu ar papa traukiu ar jos bliudeli atsinesu, ar is burnos atkandus koki vaisiu isimu ir kink jo…
Mes taip darom
bet ne pries o valgio metu, kadangi valgom blw tai visas maistas i akis itrinamas
ir pries miega labai trina rankom arba migduku
Ir dar maniskis labai bega, jei tik guli ant nugaros tai ir bega, bet taip intensyviai
Siandien neapsikentus nuvariau mokamai pas neurologe, nes tos eiles is proto varo. Sake viskas mum gerai ir mokam viska ka reiktu moket tokiam amziuj, tik raumenus reiktu pastiprint
nuga_noblese parašė:
Nu va kitoj temoj viena irgi atsiliepe kad taip daro kai valgo, ar ruosiasi valgyt. Tai matyt kazkas panasaus 😀
Mano irgi taip daro😊tik saukstas i burna,o jis is kart pradeda akis trinti. Kol pavalgo lieka visas veidas ,,gražus,,😁 is pradziu irgi nesupratau kodel jis taip daro.
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai