hailiee parašė:
nu zodziu..![]()
ramiai, mano irgi nereaguoja
o vadinamas juo labai dažnai, tiek normalia forma, tiek mažybine, bet jam dzin dzilin
hailiee parašė:
nu zodziu..![]()
ramiai, mano irgi nereaguoja
o vadinamas juo labai dažnai, tiek normalia forma, tiek mažybine, bet jam dzin dzilin
Mama999 parašė:
Kada jusu mazyliai eina miegoti vakare? Cia mano vyrukas gal vienas eina miegoti 19h?🤔😊😊 dienom irgi miega ryte 8h 30min(nes kelaisi visada 6h),apie 12h 30min. Ir a…
Ohoooo kaip anksti
maniske 22h visada. Jei anksciau uzmigdau tada atsikelia kokia 23h ir nebenori miego, tai daugiau neeksperimentuoju, nes norejau paankstint kad 21h eitu.
Maniske atsikelia 10h, miega 12h (1-2h) ir 18h (30min-1h). Tada eina miegot 22h
_svaja_ parašė:
Oho Turit tikslius grafikus, pas mus tai kasdienai koreguojasi, o ypac dienos miegai. Diena 20min-1val ir tokie miegai 10/12 ir 16/17. O nakciai
As dienos miegus tai visada tuo paciu metu migdau, taip zinau kada miegos, tai paprasciau planuotis laika, o ir ji jau iprato. O nakciai tai 22h tik pradedu migdyt, bet tai buna uzmiega per 5 min, buna kad ir per valanda.. 😀
Mama999 parašė:
Kada jusu mazyliai eina miegoti vakare? Cia mano vyrukas gal vienas eina miegoti 19h?🤔😊😊 dienom irgi miega ryte 8h 30min(nes kelaisi visada 6h),apie 12h 30min. Ir a…
Praktiskai identiskas grafikas musiskiam, tik kartais muegai diena po puavalandi, kartais ir valanda tempia
Mama999 parašė:
Mano 20.30 miegot,tada 7 kelias ir dar 3-4 kartus po pusvalandi miega🙄o nakti irgi ne kazka miega..
Sarune27 parašė:
Kiek jūsų vaikai žaislų turi? Man atrodo, kad jam mažoka : D
Daug turim,bet daug jau ir nebedomina😬tai dabar knygutes perku.
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai