Sofija. A parašė:
Sveiki, ar jau uzregistravot savo maziukus i darzeli? Gal zinote ar galima i kelis darzelius uzrasyt? Ačiu
Sveiki. Mes jau uzsiregistravome i eile. Galima tik i viena pasirinkta😊
Sofija. A parašė:
Sveiki, ar jau uzregistravot savo maziukus i darzeli? Gal zinote ar galima i kelis darzelius uzrasyt? Ačiu
Edit. parašė:
Seip renkamės manai dauguma pahal vieta kur arčiau.. Man artimiausias žiogelis pietinem tai vat klausymas ar papulsim.. Nes durnai daba tik i viena rašytis te gali.
IndreR parašė:
O rinkdamiesi darzeli kokius kriterijus taiket? Nelabai turiu aplinkoj pazystamu su maxais vaikais, todel net neidivaizduoju kutis darzelis geresnis
Aš rašiau į tą patį, kurį aš lankiau 😊 darželis arti mano tėvų namų, tai ar tektų darbe užtrukti, galėtų paimti iš darželio
Nastux parašė:
Seip renkamės manai dauguma pahal vieta kur arčiau.. Man artimiausias žiogelis pietinem tai vat klausymas ar papulsim.. Nes durnai daba tik i viena rašytis te gali.…
Mes irgi į žiogelį užsirašėm. Kai rašėmės buvom 30. Sakė bus 45 vietos. Tai kokia tikimybe, kad per du metus pasidarys broliu,sesiu tiek. 🤷♀️😁😊 manau papulsim tikrai.
Deimantee1 parašė:
Mes irgi į žiogelį užsirašėm. Kai rašėmės buvom 30. Sakė bus 45 vietos. Tai kokia tikimybe, kad per du metus pasidarys broliu,sesiu tiek. 🤷♀️😁😊 manau papulsim tikr…
Tikiuosi ir aš nes mes taip pat ant slenksčio 😂
Sofija. A parašė:
Sveiki, ar duodate savo mazyliams ciulptukus?
Sveiki. Taip, teko duoti nes buvo daug bedu su pilvo diegliukais, tai vienintelis nusiraminimo budas buvo soskiukas. Dabar irgi jei buna nerami, soskiukas issigelbejimas👍😊
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai