2019.01.27 12:50 (prieš 7 m.)
Brighte321 parašė:
Kaip smagu skaityti!! Man sese vis sako, jog mergaite gims, nes mane smarkiai beria, visas veidas spuogeliais išėjo. Sakė visa groži mamos semiasi ir veidas patino,…
Zinokit neskaitykit ir neleiskit prie saves jokio negatyvo. As tai visiska prisisvaigele, jei kazkas blogai, tai butinai man. Jei skaitau komentarus tai tik blogiausius. Nezinau is kur tas durnas iprotis.
Apie 5 nestumo savaite prasidejo ziaurus pusles uzdegimas. Bandziau spanguolem gydyt, viskuo. Skysciu tonos.... nepadejo. Gavau gerti furadonina 2 dienas . Uzmust bakterijas. Aisku iskart pasijauciau geriau, bet kiek prisiskaiciau....
kad tuo metu formuojas viskas kas svarbiausia, kad vaistai gali apsigimimus sukelt, persileidimus. Tai nuo tu minciu ir ziuuuriu lyg krutines nebeskauda, tai prisisvajojau kad nebesivysto man. O Dievazi....
Nekartociau tos klaidos . Neleiskit blogu minciu, nes cia briedas... nuejau 6 savaite ir pamaciau sirdele, viskas sako GERAI ! Kuo puikiausiai.
O as su tais skaitymais suedziau milijona nervu lasteliu.
Tad viskas bus jums gerai !!!
Moterys nezinodamos kad laukiasi - skraido, ruko, geria... ir gimsta sveiki vaikai... sako - kol nezinai kad laukiesi- tavo vaika saugo Dievas. Kai suzinai - saugai tu ♥️🙏
Atsipalaiduokit ir megaukites atostogom. Nuo jusu dziaugsmo ir atsipalaidavimo - zirnis augs dvigubai tvirtesnis
tik karscio saugokites. Niekada sirdies negali permusineti. Nuo karscio, nuo nuovargio.. turit jaustis komfortabiliai