Buzhule parašė:
Sveikos, kaip planuojate švęsti naujuosius?)
Kazkokia vakariene su zvakem ir bus gerai,jei iki 12kos neuzmigsiu 😂😂😂 kai busim dviese su vyru,nelabai cia ka daug ir nuveiksi
Buzhule parašė:
Sveikos, kaip planuojate švęsti naujuosius?)
Kazkokia vakariene su zvakem ir bus gerai,jei iki 12kos neuzmigsiu 😂😂😂 kai busim dviese su vyru,nelabai cia ka daug ir nuveiksi
Bbrigita parašė:
Mums pradėjo po maudynių truputi odelė sausėti. Jokių priemonių nekeitėm. Gal per dažnai maudom... kasdien ar kas kelinta diena maudot mažylius pilnai?
Kas 2 diena. Seimos gyd rekomendavo kas savaite del sausumo, alergologe kasdien nes jos manymu nuplauti bakterijas ir seiles yra gerai. Grizom prie maudyniu kasdien ir emolientu naudojimu. Abieju vaiku oda tapo be sausumu. Dar sviestmedi naudoju kartais.
Pareklamuosiu truputį kas mum paskanino košes. Mano vaikutis iš visų kruopų noriai valgė tik grikius. Tada prisiminiau, kad turiu nusipirkus iš feizbuko "Super uoga" sveikai (45laipsniai) džiovintų maltų mėlynių be jokių priedų. Įdėjau į ryžius mažiau nei pusę šaukštuko - sušveitė visą košę, pabandžiau su avižine - irgi daug noriau valgo. Tai dabar dar pratinamės atsigerti skysčių, daviau paragauti tų mėlynių sumaišius su šiltu vandeniu tiesiai iš stiklinės, tai vaikas drebėjo kaip skanu jam buvo, va pasirodom
Rokante parašė:
Pareklamuosiu truputį kas mum paskanino košes. Mano vaikutis iš visų kruopų noriai valgė tik grikius. Tada prisiminiau, kad turiu nusipirkus iš feizbuko "Super uoga…
Musu Jokubelis taip is stiklines vandenuka geria, net drebedamas kaip skanu🤗
Only_good_souls parašė:
Kas 2 diena. Seimos gyd rekomendavo kas savaite del sausumo, alergologe kasdien nes jos manymu nuplauti bakterijas ir seiles yra gerai. Grizom prie maudyniu kasdien…
Kokį emolentą naudojate?
Rokante parašė:
Pareklamuosiu truputį kas mum paskanino košes. Mano vaikutis iš visų kruopų noriai valgė tik grikius. Tada prisiminiau, kad turiu nusipirkus iš feizbuko "Super uoga…
O kiek tu miltuku dedat?
Rokante parašė:
Vakar maniskis suvalge visa sloikeli tyreles melyniu su obuoliais, sian kakutis kietas ir labai labai tamsus... nepersistenkit su melynem, jos kietina vidurius
gratyz parašė:
Vakar maniskis suvalge visa sloikeli tyreles melyniu su obuoliais, sian kakutis kietas ir labai labai tamsus... nepersistenkit su melynem, jos kietina vidurius
Tai va as irgi del to klausiu kiek deda,nes jei saukstelis yra 100g naturaliu uogu, tai tokiam mazuliui ir maistiniu medziagu turetu but labai didelis kiekis 🤔
Beje, Rokante, aciu uz pasidalijima, tikrai reiks isbandyti
MLiepsna parašė:
Tai va as irgi del to klausiu kiek deda,nes jei saukstelis yra 100g naturaliu uogu, tai tokiam mazuliui ir maistiniu medziagu turetu but labai didelis kiekis 🤔
Aš dedu mažiau nei pusę arbatinio šaukštelio į košę- tikriausiai bus 2-3g. Dėl vidurių kietumo tai nieko nepastebėjau, šia savaitę valgem 4 kartus, viskas buvo kaip visada. Dar turiu aviečių tai gėrimui bandysiu šiandien duot, bet į košes tai nedėsiu dėl sėklyčių.