MLiepsna parašė:
Kiek skaiciau,tai va cia idomu,kad ortopedai isvis to uzkulnio neakcentuoja,nes nuo to tik silpsta raimenys,tad kaip supratau galima tikrai jau det basutes be tvirt…
Čia tūrbut pagal tą logiką, kad basam visada naudingiausia, ačiū☺️
MLiepsna parašė:
Kiek skaiciau,tai va cia idomu,kad ortopedai isvis to uzkulnio neakcentuoja,nes nuo to tik silpsta raimenys,tad kaip supratau galima tikrai jau det basutes be tvirt…
zydrejot parašė:
Taip taip,pagal sita
dar man labai suimponavo,kad kai mes augom,tai tokiu spec batu,supinatoriu ir t.t. nebuvo,o kojos nei sleivos,nei visi ploksciapadziai
MLiepsna parašė:
Taip taip,pagal sitadar man labai suimponavo,kad kai mes augom,tai tokiu spec batu,supinatoriu ir t.t. nebuvo,o kojos nei sleivos,nei visi ploksciapadziai
![]()
Tai patys ortopedai sako, kad supinatoriai reikalingi tik esant problemoms. Bet kiek anksčiau žiūrėdavau batus su uzkulniu, tai ir supinatoriis būdavo. Tokia tendencija 😁 šiaip darželiuose kai kuriuose reikalaudavo, kad su tvirtų uzkulniu avalynė būtų.
Ingka parašė:
Tai patys ortopedai sako, kad supinatoriai reikalingi tik esant problemoms. Bet kiek anksčiau žiūrėdavau batus su uzkulniu, tai ir supinatoriis būdavo. Tokia tenden…
Va va,cia toks vargsiu mamu ivarymas i kampa,as,kai pirkau pirmus batus pussesere tiek prigazdino,kad reik uzkulnio tvirto ir supinatoriaus,nes kitaip sugadinsiu vaikui kojas,ir batai tik nauji,nors paaiskejo,kad 99proc vaiku iki 3ju metu yra ploksciapadziai ir nera kaip fen sugadint eisenos ar dar kol🤦kad ilgai vargau kol radau tinkamus batus (mano vaiko didele ir plati koja su auksta keltim,tragedija 😅),del darzeliu,manau,cia yra tas reikalas,kad su tvirtu uzkulniu mazesne tikimybe timtelt ciurna,tad maziau reikia priziuret belakstancius vaikus arba tiesiog susije su netinkamai gauta info apie ortopediniu batu privalomuma 🤦zodziu, kol pacios nepradesim gilintis ir kalbet su kitais apie tokius dalykus,tol bus daug mananciu,kad tik ortopedine avalyne tinkama,o paprasti batai ar basutes gadina vaiku kojas ir t.t.
MLiepsna parašė:
Va va,cia toks vargsiu mamu ivarymas i kampa,as,kai pirkau pirmus batus pussesere tiek prigazdino,kad reik uzkulnio tvirto ir supinatoriaus,nes kitaip sugadinsiu va…
Lygiai tas pat su pirmais batais 😁 dėl to kieto pado irgi mistika. Kolegė savo berniukui kol dėjo tuos kietaoadzius batus, tol normaliai ne vaikščiojo 🤦♀️ pakeitė į lanksčiai padais ir vaikas begiot pradėjo 😁 galvoju išvis gal turima mintyje, kad padas būtų storas dėl to, kas kelio reljefo nesijaustu.
Ingka parašė:
Tai patys ortopedai sako, kad supinatoriai reikalingi tik esant problemoms. Bet kiek anksčiau žiūrėdavau batus su uzkulniu, tai ir supinatoriis būdavo. Tokia tenden…
O aš ir galvodavau, kodėl pas biomecanics supinatorių nėra.😂 O pasirodo labai gerai, kad nėr.
Šiandien pagaliau prisiruošėm į biblioteką nueiti. Na taip faina ten vaikų skyriui, tiek nuostabių naujų knygučių, kur dar tik parduotuvėse atsiranda. Ir su garsais ir atvartais, ir pasakų ir sensorinių ir apie gamtą. Ir žaisliukų, mašinų, kamuoliukų, palapinė, akvariumas, sėdmaišių, pervystymo kambarys. Apšalusios mes net nereikia jokių žaidimų kambarių 👏😍🤗🤸
Kiek skaitinejau,tai taip,padas turi but ne per kietas,ne toks kaip pvz zieminiu batu,kaip ten rase,kad zieminiai yra nelankstus,nes tiesiog storas padas ir sudetinga padaryt lankstu,o visu kitu sezonu batai turetu but pakankamai lankstus,bet ne kaip kokios ceskes ar kojines,taip sakant,kad butu patogu lenkt kojyte,mes patys irgi renkamss lankscius batus,kitaip nepatogu eit
zydrejot parašė:
O aš ir galvodavau, kodėl pas biomecanics supinatorių nėra.😂 O pasirodo labai gerai, kad nėr.
o kur cia taip sėkmingai radote?🙂
zydrejot parašė:
Kaip fainai,as gal kadanors irgi nueisiu 🤣po kokiu pusantru metu 🤔🤣
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai