Wikne parašė:
Mažuma ginių tokiame ankstyvame nėštume žiūri per pilvo sieną, dauguma daro vaginalinį echo![]()
Hmm, kaip suprantu, skiriasi tikslumas. Tai kaip čia, nepatikima tai, ką matė?
Wikne parašė:
Mažuma ginių tokiame ankstyvame nėštume žiūri per pilvo sieną, dauguma daro vaginalinį echo![]()
Hmm, kaip suprantu, skiriasi tikslumas. Tai kaip čia, nepatikima tai, ką matė?
As ir pas tokia buvau kur sake nera reikalo echo daryt be lapkricio.jai nieko neskauda vadinas viskas gerai.bet manes tai neitikina eisiu spalio 10 privaciai kad apziuretu viska ar viskas vietoij.visgi pirmas pastojimas nestumas po 8 metu pertraukos maza kas nes po pirmo gimdymo turejau komplikaciju
Wikne parašė:
tiek su pirmu nėštumu, tiek dabar - žiūri tik per pilvo sieną. Pirmą kartą apsilankiau lygiai 5sav., tai aiškiai matė puslytę ir trynio maišelį. lankausi privačiai.
Zykute parašė:
Hmm, kaip suprantu, skiriasi tikslumas. Tai kaip čia, nepatikima tai, ką matė?![]()
Nebūtinai nepatikima. Aparatų jautrumas irgi skiriasi
Bet man dar nėr tekę papulti pas gydytoją, kuris iki 12 sav. echoskopuotu per pilvą
Aš ir taip manau vaikštai su nesivystančiu iki 12 sav,.. O poto kaip psichologiskai susitaikyti su tuo kai visa laik manei kad laukies.. 🙈
Aš manau atsakingos gyd visada paziurės bent viena karta ar viskas vietoje ir ar plaka širdutė o daugiau nėra ko ten lįsti jei nėra reikalo🤗 todel ir norėjau nueiti tik 7sav🤗 nenori ji priimti eisiu pas kitą! 🤣
Wikne parašė:
Aš pas vaisingumo spec.lankausi, dar prieš pastojant klausiau jo, kada pirmą syk reiktų pasirodyti pas ginekologą, tai sakė, kad pirmą syk 5 sav., kad įsitikinti, j…
Mano situacija analogiška. Pirmą kartą pažiūrėjo kai buvau 5 sav, įsitikinti, ar nėštumas vietoje, tada liepė ateiti po 2 sav (7 sav), kad įsitikinti, ar mažylis toliau vystosi ir ar jau formuojasi širdelė. Šio antro vizito metu išrašė pažymą, kad patvirtintas nėštumas. Vaikštau pas gydytoją VGN. Dabar kaip suprantu echoskopas bus negreit, jei viskas klostysis sklandžiai.
Su pirmu nėštumu pirmą kartą pasirodžiau ir echoskopą gavau 8 sav, bet tik todėl, kad laukiau gydytojos po atostogų. Šio nėštumo metu turėjau daugiau nei priklauso echoskopų - keičiau gydytoją (iš gimtinės persirašiau į Vilnių), tai naujas gydytojas atliko echoskopą naujai, ir kai gulėjau VGN patologiniam skyriuj dėl galimo diabeto, viso skyriaus nėštukės privalomai buvo echoskopuojamos. Taigi mano sąskaitoje jų yra.
Mažiau streso, mažiau neigiamų minčių, medicina stipriai pažengusi į priekį, echoskopas gi ne rentgenas, o gydytojai žino, ką daro. Jei nesusikalbama su gydytoja, nejaučiama jai pasitikėjimo, kyla abejonių, tikrai pas tokią nesilankyčiau.
o jūs nesityrėt prg? su pirmu 🤰🏼 bėdų nebuvo, nesityriau ir ramiai gyvenau. O šį kart dėl savęs pradėjau tirtis (nes dauguma tirias), ir tas prg mane neramina. Nėra aukštas. Tai vis pakartoju tyrimą kas savaitę. Su daktare sutarus, kad jei nukris žemiau 50, pradėsiu gerti gepretix.
Saldapicki parašė:
Aš ir taip manau vaikštai su nesivystančiu iki 12 sav,.. O poto kaip psichologiskai susitaikyti su tuo kai visa laik manei kad laukies.. 🙈
Labai daug ką reikškia mamo širdis ir kaip jai norisi daryti. Jei norisi įsitikinti, tai keiskit gydytoją. Aš tikrai iki 12tos savaitės nelaukčiau ir mano nuomone, tikrai yra rizikinga vaikščioti nieko nežinant visą pirmą semetrą. Juk 12 savaitė - tai I semestro pabaiga... ir kaip galima tiek ilgai pasitikėti tik nėštumo testu ir vėluojančiomis mėnesinėmis...
Pasvajokim parašė:
Labai daug ką reikškia mamo širdis ir kaip jai norisi daryti. Jei norisi įsitikinti, tai keiskit gydytoją. Aš tikrai iki 12tos savaitės nelaukčiau ir mano nuomone, …
Blemba reiškias ne viena tokia aš visos mano kad nenormalu...
Sako turi testą ir veluojančias mm ir lauk tai tas nužudė... 🙈
Ji ne mano gyd tiesiog maniškė atostogauja neprisuku antra sav jau, galvoju kol gris nuleksiu pas kita o nuo 12 sav pas saviškę, bet isitikinau ne visoms rūpi vienodai nes niekada nežinosi vystosi ar ne ir pan.... O tas pastovus stresas tikrai gero neduoda.. 🙈
Lauksiu savo ginės nieko nebus, nes kitom nepasitikiu., 🙈
sandruskaaa parašė:
tiek su pirmu nėštumu, tiek dabar - žiūri tik per pilvo sieną. Pirmą kartą apsilankiau lygiai 5sav., tai aiškiai matė puslytę ir trynio maišelį.lankausi privači…
Tiek su pirmu tiek su antru nėštumu jau nuo 6 sav per pilva žiūri, lankausi poliklinikoje, per vidu niekas nežiūrėjo. O draugės kurios lankėsi privačiai tai sakė kad bent pora kartu žiūrėdavo per vidu .