Pasvajokim parašė:
Labas rytas 😊 į kompaniją prisiduodu ir aš 😊 7 sav + 4 d (eina 8 sav). Pagal mėnesines ir echoskopą savaitės sutampa, gimdymo data 2020-05-17.
As galvoju darytis genetini tyrima,kadangi pirmas vaikas autistas.
Pasvajokim parašė:
Labas rytas 😊 į kompaniją prisiduodu ir aš 😊 7 sav + 4 d (eina 8 sav). Pagal mėnesines ir echoskopą savaitės sutampa, gimdymo data 2020-05-17.
Rasituke parašė:
Bet autizmas nieko neturi bendra su genetika aišku, jeigu jums bus ramiau, būtinai galimybei esant pasidarykit, dėl savo ramybės
Andree parašė:
Sveika, su pirmu nestumu skraidziau gavus gydytojos leidima, jokio pavojaus nemate. Taciau ivyko velyvas persileidimas, su keliais profesoriais konsultavausi kodel …
as su pirmu vaiku skridau kai buvo 34sav-viskas buvo liuks.bet paskui antra karta pastojus(buvo 6sav ir 4d)turejau skrydi vos 1.5val ir nuejus pas gynelokoga-pasake,kad sirdele nebeplaka.nezinau ar cia skydis kaltas,ar siaip gamtos atranka.bet net is keletos poru girdejau apie velyvus persileidimus(5-6men nestumo)iskart po skrydzio...
Saldapicki parašė:
Patarkit man neišmanėlei...
Mano gyd atostogauja tel išjungtas nežinau, net kada grįš.. Sugalvojau kitai savai…
mane ana savaite per vidu ziurejo.manau ginekologai neziuretu,jei butu pavojinga
Inkuja parašė:
Bet autizmas nieko neturi bendra su genetikaaišku, jeigu jums bus ramiau, būtinai galimybei esant pasidarykit, dėl savo ramybės
![]()
Ir man keista 🤔 kažkaip atrodo ne prie genetikos šis sutrikimas...?
Aurorap parašė:
per pirma nestuma skridau 6 kartus, gime sveika mergaiteJus pagalvokite, kad stiuardeses ar pilotes besilaukdamos visada skraido
![]()
Nesu macius nescios stiuardeses 😂🙈
Pasvajokim parašė:
Sveika 😊
Na man siek tiek teplioja ir pamaudena kartais - bet cia daugumai taip, tad tikiuos viskas bus gerai. As dar nebuvau jokioje apziuroje, tad nezinau kaip kas 🤷♀️
Andree parašė:
Sveika, su pirmu nestumu skraidziau gavus gydytojos leidima, jokio pavojaus nemate. Taciau ivyko velyvas persileidimas, su keliais profesoriais konsultavausi kodel …
Tai vat as ir taip girdejau, kad buna. Na as planuoju parskristi namo ir daugiau nebe keliauti.
Indrajja parašė:
Sveika, as taipogi skrisiu i Lietuva kita savaite (tuo paciu gausiu pirmaja apziura ginekologes, nes cia reiktu laukti iki 12 sav) ir man bus 7 sav +6 tuo metu. Uzd…
Taip, as ir save taip raminu, kad jei stiprus kudikelis ir lemta gyventi - atlaikysime kelione be komplikaciju
MonikaRay parašė:
as su pirmu vaiku skridau kai buvo 34sav-viskas buvo liuks.bet paskui antra karta pastojus(buvo 6sav ir 4d)turejau skrydi vos 1.5val ir nuejus pas gynelokoga-pasak…
Dabar visiskai pasimeciau ka daryti.... tik si ryta nusipirkau bilieta 🥵🥵🥵 kokia kvaila, kad nesusilaikiau, pykstu pati ant saves