Filė parašė:
Sveikos, mes i geguzinukus persikelem is balandzio. Pernesiojau leliuka 6 dienas.
2020-05-02 pagimdziau musu berniuka. Svoris 5,2kg, ugis 59cm![]()
Sveikinimai toki dideli vyruka pagimdzius⚘⚘⚘⚘
Filė parašė:
Sveikos, mes i geguzinukus persikelem is balandzio. Pernesiojau leliuka 6 dienas.
Sveikinimai toki dideli vyruka pagimdzius⚘⚘⚘⚘
Odetuliss parašė:
Prisistatome ir mes, gime Ievute per mamos diena 05.03 13.10val., 3,2kg 54cm ugio 😍 gimdymas kad ir antras, bet tiekpat sunkus, tik trumpesnis 👀 iki termino dienos …
Sveikinu💐💐💐
Filė parašė:
Sveikinimai. Ar pati gimdet?
Labas visoms! Vakar suėjo terminas. Tačiau niekas nevyksta. Apie mėnesį laiko nežinau kaip pilvelyje gyvena vaikelis... Mano gydytoja kiek skambinu, tiek nekelia... Vakar visą dieną maudeno pilvo apačią ir nugarą, pilvas kietas ir atsileidinėjo daug kartų, galvojau iki ryto praeis, bet šiandien tas maudimas tebėra. Negaliu gydytojos net siuntimo paprašyti, nes nekelia. Kažin nuvykus į priimamąjį suteiktų apžiūrą, nes neramu...
Vikitiki parašė:
Labas visoms! Vakar suėjo terminas. Tačiau niekas nevyksta. Apie mėnesį laiko nežinau kaip pilvelyje gyvena vaikelis... Mano gydytoja kiek skambinu, tiek nekelia...…
Aisku suteiktu, nuvykite ir sakykiye jau po termino, butinai ptikrins o gal jau ir nebeilseis 😏
Toresda parašė:
Aisku suteiktu, nuvykite ir sakykiye jau po termino, butinai ptikrins o gal jau ir nebeilseis 😏
Žinoma važiuokit, man jau po termino, bet nuvažiavau ir pasakė, kad viskas gerai galiu dar palaukti tai dar iki trečiadienio paliko namie laukti
toffifi parašė:
Žinoma važiuokit, man jau po termino, bet nuvažiavau ir pasakė, kad viskas gerai galiu dar palaukti tai dar iki trečiadienio paliko namie laukti![]()
Kiek praėjus dienų po termino nuvykote?
toffifi parašė:
Žinoma važiuokit, man jau po termino, bet nuvažiavau ir pasakė, kad viskas gerai galiu dar palaukti tai dar iki trečiadienio paliko namie laukti![]()
Manau taip ir reiks daryti😊.
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai