aviniuke parašė:
Flyšinį šliaužtuką turiu, svarbu parsivežt į namus, o paskui jau žiūrėsim pagal orą kuo rengt ir kuo klot 😀
Jo! Ir pagal orą ir pagal vaiką. Vieni būna sušalę, o kiti sukaitę iki šlapumo
aviniuke parašė:
Flyšinį šliaužtuką turiu, svarbu parsivežt į namus, o paskui jau žiūrėsim pagal orą kuo rengt ir kuo klot 😀
Jo! Ir pagal orą ir pagal vaiką. Vieni būna sušalę, o kiti sukaitę iki šlapumo
Jankjust parašė:
As dar be patirties, bet manau, rengsiu bodi ir sliauzta su pukeliu. Kojinytes vilnones. Dar mastau ir apie pedkelnes..![]()
Kažkur skaičiau, kad reikia vienu sluoksniu daugiau nei pats apsirengi. O šiaip pamatysit, po pasivaikščiojimo apčiupinėsit leliuką ir matysit, ar reikia sluoksniu daugiau ar mažiau
aviniuke parašė:
Parodykit, kokius flisinius turit as apie merino vilna galvoju, bet del dydzio kolkas neaisku, koki ziureti
Slap_kov parašė:
Parodykit, kokius flisinius turitas apie merino vilna galvoju, bet del dydzio kolkas neaisku, koki ziureti
![]()
Paprastas, plonas, bet dar į kombį, jei reikės į vokelį ar vilnonį pledą 🙂
aviniuke parašė:
Paprastas, plonas, bet dar į kombį, jei reikės į vokelį ar vilnonį pledą 🙂
Man tokie atrodo visikai nekvepuojantys ir kaiptik vaikas syla juose 🤔 ar ne?
Slap_kov parašė:
Pagrindinė taisyklė vaiką laikant lauke- sintetiniai ir vilnoniai rūbai 🙂 man irgi jis atrodo toks, bet pirkau tik parsivežimui namo šiltesnį, paskui kažin ar naudosim 😀
Slap_kov parašė:
Mano ir db ka turi flysinio tai netycia nupirkta, nepazejau internete kai pirkau medziagos. Tai 5 min ir vaikas slapias. Merino vilnos perku rubelius i lauka.
Slap_kov parašė:
As tokios medziagos gavau nemazai dovanu. Tai sakykit tie flysiniai visai nieko gero ir namuose bunant?
Jankjust parašė:
As tokios medziagos gavau nemazai dovanu. Tai sakykit tie flysiniai visai nieko gero ir namuose bunant?
Namuose tokių nerengdavau, tik medvilninius 🙂 bet yra kas tikrai rengia jais vaikučius, net flyšinės pižamos būna 🙂