Biellske parašė:
Mamytės,noriu paklausti kas jau primaitinimą pradėjot,košytę duodat ragauti prieš mp,pm.ar po jo?
Pirma motinos pienas, tada kosyte. Man taip patare gydytoja 🙂
Biellske parašė:
Mamytės,noriu paklausti kas jau primaitinimą pradėjot,košytę duodat ragauti prieš mp,pm.ar po jo?
Asmik parašė:
Ačiū labai už atsakymą 🙂
Donataso parašė:
Mamos, aš vėl miego klausimais. Kurių vaikučiai nuo gimimo miega naktį su jumis lovoje, ar bandėte jau guldyti į lovelę? Ar gal turite patirties su pirmagimiais, ka…
Nuo gimimo miegodavo vežime, galite mane teisti, bet tik taip pavykdavo užsupti ant rankų ir pabaigti vezinti vežime kol uzmigdavo, ir taip naktys ir dienos būdavo sunkios neramios, tai kiek įmanoma ir sau bandem su vyru padėti, kad ir patys pamiegotume.. tai taip apie 3 pirmus mėn.. Dabar miegas vežime liko tik dienos miegeliai.. Tas procesas miegoti lovyteje dar ir dabar labai sunkus, mes migdomes naktinio miegelio apie 1,5val aš šalia lovos prisistumiu lovyte duodu ranka žaidžia žaidžia su mano ranką kol užmiega, dar visokių tipsu, tai turiu kartais apsimesti kad miegu ir pan 🙈 nors prieš tai dar visko buna ir ant rankų užmiega tik pavalgęs priešnaktini valgymą, bet paguldzius į lovytė vistiek prabunda ir ieško manęs, be verksmu ramiai visada, bet be manęs neužmiega niekaip.. Ir visgi visada naktį po valgymo pirmo arba po antro pasiguldau pas save į lovą, kitaip neina nes nemiega, o kai apsiciupineja kad aš šalia visada ramiai užmiega 🤷
Tiesiog gal iš savo pusės patarciau suteikti vaikučiuI kuo daugiau saugumo jausmo kaip ir lovoje kad kartu su jumis miega ir jaučiasi gerai, tai prisislinkti pradžioje lovyte prie pat, kad jus matytu jaustų.. Ir tik apsisarvuoti kantrybe, nesinervuoti išlikti ramiai, nes visas emocijas jaučia mūsų mažiukai
Mano mazyle pirmus pora menesiu irgi miwgodavo vezime nes kitaip neuzmigdavo, tada po biski diena praadejau pietu miega pratinti lovyteje arba paguldydavau ant sofos uzmigdavo o pernesdavau i lovyte ir pabndziau nakti miegancia paguldyti i lovyte ir taip priprato dabar miegm lovytei pamatau kad akytes trinasi ir zinau kad nori miego paguldau ijungiu muzikine karusele ir uzmiega 🙂 o nakti ismiega visa nebent iskrenta papsis ir pradeda muistitis idedu i burnyte ir ismiega iki kokiu 4-5 ryto 🙂
shiseidi parašė:
Nuo gimimo miegodavo vežime, galite mane teisti, bet tik taip pavykdavo užsupti ant rankų ir pabaigti vezinti vežime kol uzmigdavo, ir taip naktys ir dienos būdavo …
Mes irgi lovyte prie savo lovos prisistume,tai lb patogu. Uzmiega per kokias 20 min salia manes isikniaubus i pazasti. Lb megsta nosiuka savo slepti. tada perkeliu i jos lovyte. Taip ir ismiegam iki ryto. Ir jai gerai,ir man patogu ta lovele salia
shiseidi parašė:
Oj Mamytės kaip aš jums pavydžiu kurios nesikelia naktį maitinti 😁 mum taip neina dar, ryte apie 6 būna sunkiausia būna keltis, nes kai pavalgo paryčiais dar apie v…
Oi mes ir dar keliamės nakty tris kartus maziausiai 😊
Tyshkute parašė:
Oi mes ir dar keliamės nakty tris kartus maziausiai 😊
Mes irgi keliames kelis kartus..jau ir nesitikiu kazkokio pagerejimo.. suejus 3men pradejo dygti dantukai tai kol sudygo istisai ant papo kabojo naktim.. db jau ramiau pavalgo toliau miega.. tiutes neima.. 🤦
O taip dziaugiausi iki 3 men kad ji ismiega po 6val. Taiva dab geriausiu atveju 3val 🤭🤭🤭 lovele pristumta prie musu lovos. Tai tik perkelti tereikia . Ryte jau lieka pas mane lovoj
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai