Demoisele parašė:
Sveikos, o kokius vezimelius perkat? Kokiu firmu?![]()
Mano Nuna mix
Demoisele parašė:
Sveikos, o kokius vezimelius perkat? Kokiu firmu?![]()
Mano Nuna mix
Mazutulka parašė:
Mano Nuna mix
Kaip tik galvoju apie sita modeli, bet nelabai randu atsiliepimu
o jis net gaves nemazai apdovanojimu.. turbut populiarus uzsienio rinkoje, o kaip pats lopsys, erdvus?
Demoisele parašė:
Kaip tik galvoju apie sita modeli, bet nelabai randu atsiliepimuo jis net gaves nemazai apdovanojimu.. turbut populiarus uzsienio rinkoje, o kaip pats lopsys, er…
As vezimu pasirinkime jauciausi pasimetus. Mano viena geriausiu draugiu vezimuka naudobi savo vaikuciui ir kaio tik nebereikejo. Tai as nusipirkau vezima, auto kedute ir vezima uz simboline kaina. Pats lopsys tikrai erdvus. Ir skaiciau labai daug atsiliepimu kad jie geri. Man aktualu buvo kad ir miske galeciau vazinet ir parke tai sitas variantas tiesiog buvo nerealus🥰
jolcka parašė:
sveikos mamos. katik man nustate nesciuju diabetagal kas yra susidure? kaip viskas vyksta, ar labai didele rizika vaikui
?
Na cia nera labai jau retas dalykas. Sekit gyvydojo nurodymus ir priziurekit maista pagal instrukcijas. Man per menesi virs normos buvo 3 kartus...bet gydytoja sake, kad cia nieko tokio juolab mano vaikas atitinka normas. Tai tiesiog toliau stebiu cukru ir dziaugiuosi, kad nereik insulino.
Maryte30 parašė:
Na cia nera labai jau retas dalykas. Sekit gyvydojo nurodymus ir priziurekit maista pagal instrukcijas. Man per menesi virs normos buvo 3 kartus...bet gydytoja sake…
Mano cukrai visai isproteje,sokineja labai. Ant tableciu dabar. Kiekvienai skirtingai. Turit prisiziureti dieta bet cia velgi lb idomiai. Man pvz viena diena obuolys nekelia cukraud,kita kelia,tai nesuprasi. Buvo jau rade ir ketono slapime tai nuo akuseres gavau bart kad mazai valgau. Vargelio tikrai yra su juo bet jei lialiukas normos ribose tai ner ko per daug ur nerimaut.stresas cukru irgi kelia
jolcka parašė:
man tik baisu kad vaikui nebutu kokiu apsigimimu, ir pan. nu tikiuos viskas bus gerai, bet vis vien neramu siek tiek
Apsigimimo nuo diabeto negali buti.gali buti didesnio svorio lialiukas kuriam rizika ateity nutukti. Ir sunkesnis gimdymas jums. Su diabetu tik neleidzia pernesioti nes kitaip gali butj tikrai blogu pasekmiu,nes placenta sent pradeda
jolcka parašė:
man tik baisu kad vaikui nebutu kokiu apsigimimu, ir pan. nu tikiuos viskas bus gerai, bet vis vien neramu siek tiek
Daug kam ta diabeta dabar nustato, as irgi turiu. Tiek tikrai vaikeliui neitakoja, seniau net nerasydavo jokiu diabetu prie tokiu skaiciu. Tik tiek kad dazniau stebi, ir pries gimdyma ziuri ar nevirsija vaiko svoris, tada sprendzia kaip gimdyt. O jums reikia prisilaikyt dietos, nevalgyt kas kelia cukru.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai