2022.06.06 15:43 (prieš 4 m.)
Glamur parašė:
Mane yra užvaldę dvejopi jausmai dėl artėjančio darželio. Iš vienos pusės jau laukiu nesulaukiu kada ponaitis pradės lankyti darželį. Bet iš kitos pusės ir nenoriu …
Del to, kad ilgai verks ir jums nepaskambins, abejoju ar taip gali buti, nes ne karta ir fb esu maciusi, kur mamos dalijasi, jog vaikas lanko tik kelias valandas arba tik iki pietu miegelio, nes aukletojos nesusitvarko ir skambina mamai, kad pasiimtu. Musu darzelyje, kai pradejau vesti ir palikineti pirmomis dienomis, tai sake, kad tureciau prie saves telefona, nes jeigu vaikas verkia daugiau kaip 15 min, jie skambina, kad atvaziuotu tevai. Del to, kad skriaus ar tyciosies, tai tarp tokiu mazu nebuna dar patyciu, nebent zaislu nepasidalija, bet aukletojos tikrai pastebes, nes kazkuris prades verkti, tai ta dalijimosi etapa vis vien reikes pereiti
Maniskis yra ziaurus mamyciukas ir tai persilauze per gera menesi, gal truputi daugiau ir nuo to laiko jokiu asaru, nors man aiskino, jog kai kuriems vaikams adaptacija uztrunka ir puse metu ar net apskritai visus pirmus metus ir tai yra normalu. Labai dziaugiuosi, jog lanko darzeli - igavo daugiau savarankiskumo, disciplinos, drasos, man tik vieni pliusai, apart to, kad daznai serga.