Erikka parašė:
Pas mane dvyniai.. siaip nera pirmeigos.. na sako, kad dabar savo darba padare - vaiku plauciukai subrandinti, kraujavimo neber.. ryt turi isleist namo.. dar dave v…
O kaip vyksta plauciu brandinimas?
Erikka parašė:
Pas mane dvyniai.. siaip nera pirmeigos.. na sako, kad dabar savo darba padare - vaiku plauciukai subrandinti, kraujavimo neber.. ryt turi isleist namo.. dar dave v…
stonziv parašė:
Kaip jums, merginos, su apetitu? As per tuos karscius nieko nenoriu, valgau tik uogas, vaisius, na dar jogurta. Bloga pasidaro apie normalu maista pagalvojus, tik p…
Man irgi sako,kad sukudus veidas isejes visas😄 salotos/salotos su vistiena,sriubos salia viso to ka isvardinot dar i trasa.Siaip mesos visai nemegeja as,bet uzeina toks mesooos grynai noras,kokio vistienos kepsnio ir pan😅o daugiau tai irgi sunku su tuo maistu..
Pacahontas parašė:
Pora kartu leido vaistus i uzpakali😉
stonziv parašė:
Kaip jums, merginos, su apetitu? As per tuos karscius nieko nenoriu, valgau tik uogas, vaisius, na dar jogurta. Bloga pasidaro apie normalu maista pagalvojus, tik p…
Nėra apetito ir man. Jaučiu, jei galėčiau, vien arbūzu, uogomis ir ledais galėčiau gyvent.
Bet tenka prisiversti kažko suvalgyti rimtesnio, nes ir taip jaučiu energijos stoką. Ypač po pietų. Su svoriu viskas gerai. Auga kaip ant mieliu. 😊
stonziv parašė:
Ir man tas pats su apetitu. Norisi tik gaivių dalykų, vaisių, daržovių. Tai tą ir valgau, mėsos nebent mažą gabaliuką šalia per pietus suvalgau. Man jau kokią trečią savaitę taip yra, o dabar, kai karšta, tai dar labiau. Svoris dvi savaites stovi vietoje.
Jei organizmas taip nori, reiškia, kad taip ir reikia.
Erikka parašė:
Na svarbu viskas gerai jau. Dabar kiekviena savaitė svarbi. Daug poilsio🎈🎈🎈
Aneta_ parašė:
Sveikos, gal Vilnietes planuojat eiti i Antakalnio poliklinikoj organizuojamas paskaitas? Buvo atšauktos dėl karantino, bet db atnaujino datas 🙂
Aš irgi mačiau info. Man sakė, kad gimdymo namuose būdavo geros paskaitos, bet iki liepos 1d. ten nieko nėra kol kas. Tai vat nežinau, ar laukt gimdymo namuose kol prasidės ar bandyt antakalnyje.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai