Kemille parašė:
Labas rytas 😊
Sianakt pabudau nuo tokio nemalonaus skrandzio spaudimo 😫 gali but, kad mazylis ja…
Ir man naktį buvo kažkaip keistai su skrandžiu,nesupratau net kas vyksta😁
Kemille parašė:
Labas rytas 😊
Sianakt pabudau nuo tokio nemalonaus skrandzio spaudimo 😫 gali but, kad mazylis ja…
Ir man naktį buvo kažkaip keistai su skrandžiu,nesupratau net kas vyksta😁
seline parašė:
Man i vakara kartais buna toks jausmas kad i sonkaulius kazkas remesi net pasilenkt skauda 🤔 bet mano mazasis skersai guli 🤔
Šonkauliuose ir aš skausmą jaučiu. Ypač vakar vakare nuolat skaudėjo. Žiūriu šiandien vel tas pats. Nepasakyčiau, kad stipriai skquda, bet taip nemaloniai. 🙈😊 Dar man smalsu, ar pagal vaikiuko žagsulį galima numanyt,kur jo galva? 😀
Erikka parašė:
Tikrai taip🙏 teks prisiminti nestumo pradzia, nes teko daug guleti🙂 kaip reikia dar visa kraiteli suruosti🙈
Ruoskit jau ruoskit, nes tuoj ir tases i gimdykla reiks but susikrovus 😀 Pradzia pas jus tokia sunki buvo?
Sieloja parašė:
Šonkauliuose ir aš skausmą jaučiu. Ypač vakar vakare nuolat skaudėjo. Žiūriu šiandien vel tas pats. Nepasakyčiau, kad stipriai skquda, bet taip nemaloniai. 🙈😊 Dar m…
Pas mane vaikiuko galvytė apačioj, tai ir žagsulys žemai jaučiasi
Liza33 parašė:
Aš šį gimdymą pakuoju rūbelius užsegamus per priekį: siaustinukus, šliaužtukus, kelnytes kelias. Bodžiukai gerai vasarą, bet palieku namie, neimu į ligoninę, vistie…
Ir aš nenaudojau maunamų per galvą. Na negalėjau, atrodė, kad per daug trapus tas vaikas 😃
Niliūtė parašė:
Man kaip tik sakė, kad po CP diržas netgi labai praverčia, tai net nežinau, kur tikroji tiesa tada 😀
Man po cezario diržą leido užsidėti tik po gero mėnesio, kadangi labai prastai gijo pjūvis.
Jooli parašė:
Man po cezario diržą leido užsidėti tik po gero mėnesio, kadangi labai prastai gijo pjūvis.
Nu va, visai kita informacija. Gal tada tikrai neskubėti pirkti 🤔
Gaby_ parašė:
Labas rytas, renkuosi korsetus ir esu apsistojusi ties dviem variantais, gal kokių atsiliepimų žinote ar iš savo patirties galite patarti kuri imti?
Aš žiurejau i ta II varianta ir man atrodo identiskas kuri as turiu atsisiuntus per Wish, bet tik kaina 5 eur, o ne 38 eur! Atidziai pasiziurekit sudetis, paanalizuokit, ar verta. Man mano parsisiustas variantas netiko, nes su dydziu nepataikiau, tai guli neuzsidetas. Po praeito gimdymo nesiojau beveik pora menesiu dirza elastini po gimdymo / cezario. Tikrai padeda ta pilvo sienele palaikyti ir padeda greiciau susitraukti sakyciau. Pirma menesi net miegojau su juo.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai