Spurgaaa parašė:
Na mano yra - bet mergaite gime + turedama ;)
As tik sakau kad didesni sansai jog mergaite, pas mane. O kaip bus man jokio skirtumo. Svarbu butu sveikas vaikas.
Spurgaaa parašė:
As tik sakau kad didesni sansai jog mergaite, pas mane. O kaip bus man jokio skirtumo. Svarbu butu sveikas vaikas.
Gita_ parašė:
As kai pirmojo laukiau, tai irgi uztikrintai sake kad bus berniukas, bet as vistiek ruosiau viska universaliai, nes sakau gali ir staigmena buti![]()
Galiu paklausti, koks tyrimas parodo, kokia kraujo grupė pas leliu, kai jis dar negimes? Pas mane irgi minusinė, tai tik antikinius tirsim.
Jovita34 parašė:
Galiu paklausti, koks tyrimas parodo, kokia kraujo grupė pas leliu, kai jis dar negimes? Pas mane irgi minusinė, tai tik antikinius tirsim.
As ne Lietuvoje gyvenu, nezinau koks testas paeme krauja ir gavau atsakyma kad nuspejama vaiko grupe yra minusine pagal santyki, ir kad nereikalingas skiepas.
Gersavu parašė:
Sveikinu pildom vyrų gretas 😀 ir pas mane trečias berniukas 😊
Jooo. Futbolo komanda
Gersavu parašė:
Mano mamai būtų siurprizas, nes ji jau ketvirto anūko laukė kaip anūkytės. O dabar penktas anūkas 😂
Man pries 7 metus sake mergaite. O kai pagimdziau... Sveikiname pas jus berniukas. Vos nuo stalo neatsikeliau
V. Burneike parašė:
Man pries 7 metus sake mergaite. O kai pagimdziau... Sveikiname pas jus berniukas. Vos nuo stalo neatsikeliau
O geras! Man 2 nėštumai buvo staigmena nes nežinojom kas gims, visai geras jausmas😀 o dabar pasake užtikrintai - mergaite❤️
Joana86 parašė:
O geras! Man 2 nėštumai buvo staigmena nes nežinojom kas gims, visai geras jausmas😀 o dabar pasake užtikrintai - mergaite❤️
Labai jau užtikrintai kaip sakosi niekada nebūna
mama pasakojo kad aš iki 8mėn buvau berniukas, kol mama neapsilankė paskutiniam vizitui echoskopo pas kitą ginekologe kuri pasakė :- va, štai kavos pupelės matosi!
ir juoktis pradėjo, mama sako ta prasme?
Sako mergaitės laukiates
Bkviet parašė:
Vakar po šonkauliais skaudejo, dabar lyg zemiau
Del po sonkauliais, tai nzn. Bet man su pirmu ir dbr nestumu skauda, kai tik pradedu eit. Desinej pusej, zemai, beveik pilvo apacioj. Su pirmu sake, kad vaikas yra lb zemai ir reikia nesiot dirza, prilaikyt pilva, kad vaikas nespaustu. Tai man padejo ir dbr jo nesioju.
Medūzaūza parašė:
Labai jau užtikrintai kaip sakosi niekada nebūnamama pasakojo kad aš iki 8mėn buvau berniukas, kol mama neapsilankė paskutiniam vizitui echoskopo pas kitą ginek…
kiek daug tokių gerų istorijų
Aš irgi nusiteikus, kad tai tik spėjimas, o kaip bus pamatysim.
Ar kas gimdysit Vilniuje? Tiek matau iš kitų miestų, ypač Kauno aktyvios mamos
Spurgaaa parašė:
Pas mane ta pati situacija, buvau isitikinus, kad jei mergaite tai bus irgi -
bet taip ir geriau ;)
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai