SaulėtekisO parašė:
O pas mane pagal echo terminas rugsėjo 3, o pagal mm rugsėjo 9. O rugsėjo 9 susižadėjome 🤩😊
Man panašiai pagal echo terminas rugsėjo 4d, o pagal mm rugsėjo 8d. 😁
SaulėtekisO parašė:
O pas mane pagal echo terminas rugsėjo 3, o pagal mm rugsėjo 9. O rugsėjo 9 susižadėjome 🤩😊
Man panašiai pagal echo terminas rugsėjo 4d, o pagal mm rugsėjo 8d. 😁
selena5 parašė:
Sveikos, tos kurios gimdote iki rugsėjo 10d. Kada jus išleidžia į dekreta?![]()
Liepos 2d
Rasytė12 parašė:
O kas nutiko, kuo skundžiates, kad sunkus? 😔
Nuo pat pradžių stiprus pykinimas, spaudimas tai 80/50, tai 130/80, širdis maskatuojasi permušimai, db nuo 18 sav jau prasidėjo tinimai, tai užeina tai praeina, baisūs klyno skausmai, atrodo peiliais pjausto, bet taip būna vieną dieną norm jaučiuosi, kitą merdžiu lovoj, alpstu atsistojus, plius placenta labai žemai, per pirmas echo dar ir hematomas matė bet jos matyt priaugo nes nekraujavau. Žodžiu turiu daug ilsėtis ir laukt.. man pirmi du nėštumai nepalyginti lengvesni buvo, tik nuo 30 sav lindo sunkumai...
Smilga140 parašė:
Gal yra kam terminas rugsėjo 12d? :)) ir iš Kauno? 😊
Man terminas Rugsejo 12🙂 bet as ne is kauno
LePukuota parašė:
Nuo pat pradžių stiprus pykinimas, spaudimas tai 80/50, tai 130/80, širdis maskatuojasi permušimai, db nuo 18 sav jau prasidėjo tinimai, tai užeina tai praeina, bai…
Ojej
Kuo lengvesniu dienu linkiu 🎈🎈🎈
Rasa89 parašė:
O kaip daktarė?![]()
Na sakyčiau nesicackina, tiesiog konkrečiai pasako, parodo. Paklausus ko nors tikrai atsako, negrubi, paprasta moteris dirbanti savo darbą. Šiaip aš nesiskūndžiu, nors tai ir pirmas mano nėštumas ir gal norėtūsi, kad būtų jautresnė, bet... Žodžiu aš patenkinta ja😀
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai