Iloniukas23 parašė:
Aš irgi vitaminų negeriu jokių, nes ir mano tyrimai geri ir pati ginekologė pati sakė, kam tie vitaminai jei viskas gerai ir geriau jau iš kokių vaisių,uogų daržovi…
Na bet tame ir esme, kad dabar dar ne vasara, o pavasaris - didziausio vitaminu stygiaus metas organizme. Vidines atsargos sunaudotos, o pasipildyt naturaliai dar nera is kur. Mes valgome pernykstes darzoves ir vaisius, arba importuotas is belenzino kur, kuriu turtingumu vitaminais as labai abejociau kai skonis kaip popieriaus. Lietuviski tik agurkai, krapai, petrazoles ir salotos dabar tik tik prasidejo. Kai prasides normalus derlius, normalios uogos, tai zinoma jog sveikiausia is ju medziagas rinktis. Bet dabar - gerai, jei tyrimai geri. Bet jeigu yra trukumas, nelabai vien mityba dar pasipildysi.
As maitinuosi labai tvarkingai ir ivairiai, daug mano maisto yra tevu darzuose uzauginta arba pazistamu ukninku. Bet tik nutrauk magni vartoti papildomai ir meslungis koja ryte po savaites sutraukia - nors kasdien suvalgau kelias datules, siek tiek riesutu, daznai gaminuosi patiekalus su spinatais, vartoju ir zuvies, ir ankstiniu produktu - teoriskai visur magnis. Jau nekalbant, kad vitamino D net teoriskai neimanoma, jog po ziemos Lietuvoje pas kanors butu pakankamas kiekis.

Įvažiavus pasidaro bloga, vėliau priprantu.