Laura86S parašė:
Mamytes, o vyrams slepetes isidejot?☺
Aj įdėsiu paskutine sekundę jei nepamiršiu
Laura86S parašė:
Mamytes, o vyrams slepetes isidejot?☺
Aj įdėsiu paskutine sekundę jei nepamiršiu
Spinduliux parašė:
Aha tų prietarų yra begalės, o ypatingai uošvienės jų daug turi 😄😄 aš tik tasės dar kol kas nesikraunu i ligoninę, sakiau jei kažkas greitai įvyktų, tai dukrai visk…
Man sunku orientuotis ko truksta kol nesidedu, dabar sio bei to pripirkta ir ismetyta 😅 na baigs mini remontus bute, galesiu pradet deliotis, busiu cia prisiskaicius, mamos paklausinesiu, kaip nors susidorosiu su ta uzduotim 😀 bet jei dabar kas nors staiga nutiktu butu ragas 🙈 bent jau pakiuka pampiu vaikui reik nusipirkt ir viena komplektuka drabuziu praskalaut del visa ko 😀
indrutejan parašė:
Girdėjau ir aš kad guminės geriau jei reiktų į duša ar pan. Aš susidėjau į mažą lagaminą viską atskirai ko reiks į gimdykla, kadangi didžiojo lagamino nuluzes ratuk…
Dabar galvoju kad man lagaminelis patogiau ir tvarkingiau butu 🤔 gal kaip nors tilpciau i ta vidutini, jei ne, teks traukti didyji 😅
Aggaiz parašė:
O mano va tasytes sudetos, as visad nežinau kaip kada man ko prireiks.. tai manoji tase visad sukrauta ltai nusprendziau ramiai susidet ir mazytes tase. 😊
ACIŪ tau,už tiek info, bent jau zinosiu ka orientuotis reikia, ko reikia ir ko ne.🤗
eglytja parašė:
Na VA, Sian vel turejau Kontrolle, kaklelis ir toliau trumpeja.. Tai jau Sian norejo guldyt I ligonine, istatyti kazkoki zieda I gimdai, kuris biski ja prilaikytu..…
Laikykis :uzjauciu:, isivaizduoju kaip sunku.. Parasyk į kaskart kaip sekasi ir ar kakliukas nepailgejo💖
Mamytė_2020_02 parašė:
O jūs specialiai maitinančioms pirkote naktinius į ligoninę? Jei taip, iš kur? ;)
Aš spec nepirkau, brangūs pasirodė, sesė du pagimdžiusi, patarė kalvarijų turguj žvilgtelt ir radau laisvus trumpom rankovėm su priekyje gal 5iomis sagutėmis naktinukus.8€.
emvipeks parašė:
Na va as irgi pildziau netaikyti npd irgavau pirmaja daly deklaracijos uz gruodzio men kadangi isejau 12.02![]()
O kaip su tom sumom, bent orentuotis kad butu galima? Padorios sumos ar kapeikos? 🤔😄
Maamyy parašė:
O kaip su tom sumom, bent orentuotis kad butu galima? Padorios sumos ar kapeikos? 🤔😄
Uz gruodi gavau savo atlyginima, na gal siektiek maziau nes gruodi jie skaiciuoja maziau darbo dienu, net kitus men gaunasi bent man lb gerai pilni atlyginimai i rankas,
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai