raimondabalciunaite49 parašė:
Sveikos merginos,pas mane ant užpakalio yra labai baisios strijos gal žinote koke priemone kad bent kaškiek jas sumažinti?
Kokosų aliejus arba bio oil.
Sveikos merginos,pas mane ant užpakalio yra labai baisios strijos gal žinote koke priemone kad bent kaškiek jas sumažinti?
Nu oda sutrukusi. Nieko nebepadarysit, vienom taip atsitinka stipriau, kitom maziau, kitom isvis nieko. Su laiku kaip minejo kazkuri pasvieses, pagrazes kazkiek... O seip nelabai kas pades, kremai cia nieko nepakeis. Tieisog drekinkit oda, sportas gali pastangrinti... Bet strijos yra strijos, kad jas kur...
Just. parašė:
Totalus mitas
jei oda plona ir linkusi į plysinejimus, arba trūksta vitaminu, tai jokie kremai, aliejai, sviestai deja nepadės. Nebent mažai ir iš lėto auga svoris. Tuomet oda prisitaiko prie pokyčių
Mingi parašė:
Totalus mitasjei oda plona ir linkusi į plysinejimus, arba trūksta vitaminu, tai jokie kremai, aliejai, sviestai deja nepadės. Nebent mažai ir iš lėto auga svor…
Na kadangi strijų jau yra, tai aisku nieko nepadarysi. Bet bio oil kazkiek gali apšviesint ir aptvarkyt situaciją jei bus tepamas kasdien. Jų nebepanaikinsi, nebent lazeriu kokiu. Aš pvz laukiuosi dabar tepu kasdien kokosų aliejų keisdama bio oil. Neturiu nei vienos strijos. Bet aišku ir genetika prisideda odos, nes matyt ji pas mane elastinga. O pilvas jau didelis gan nežiūrint į terminą...
Just. parašė:
Na kadangi strijų jau yra, tai aisku nieko nepadarysi. Bet bio oil kazkiek gali apšviesint ir aptvarkyt situaciją jei bus tepamas kasdien. Jų nebepanaikinsi, nebent…
Pasvieseja jos ir kai nieko netepi laikui bėgant. Su pirmu nestumu suplysinejo ir šlaunys ir sėdmenys ir juosmuo, o visa nėštumą tepiau viskuo prisiskaicius ale, kad 100% padės, antras nėštumas irgi buvau įsitikinus kad nu padės visokie kūno sviestai, nes dirbau su probleminem oda, kol daktare patvirtino, kad nuo plysimu apsaugos nėra. Tai ir nebetelpu nes kemsasi nuo visokių tokiu poros
bet čia kas sau
jums atrodo taip, tai tepkit
Just. parašė:
Na kadangi strijų jau yra, tai aisku nieko nepadarysi. Bet bio oil kazkiek gali apšviesint ir aptvarkyt situaciją jei bus tepamas kasdien. Jų nebepanaikinsi, nebent…
Man striju pasirode visai i nestumo pabaiga... irgi dziaugiausi kad neturiu, tepiau labai daug kuom....
Just. parašė:
Man irgi nebuvo nebuvo, kasdien tepiau su kokosų aliejum, ir va vis tiek paskutinem savaitėm atsirado 🤷♀️
Mingi parašė:
Gal kas žinot kas šiuo metu budi iš ginekologų-akušerių? 🤦♀️🥴
Anužis buvo atėjęs🙂
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai