Miaaaaau parašė:
Sveikos! Pas ką bute senas ir siauras liftas, kokį vežimėlį išsirinkot?
Aš kol kas tokiai situacijai iš geresnių vežimų atradau tik keletą modelių xlander…
Mutsy evo
Miaaaaau parašė:
Sveikos! Pas ką bute senas ir siauras liftas, kokį vežimėlį išsirinkot?
Aš kol kas tokiai situacijai iš geresnių vežimų atradau tik keletą modelių xlander…
Mutsy evo
intrigaa parašė:
Mutsy evo
Platus labai, net 61 cm važiuoklės plotis. Mums idealiasiai būtų 57-58 cm.
Miaaaaau parašė:
Platus labai, net 61 cm važiuoklės plotis. Mums idealiasiai būtų 57-58 cm.
Musu senas liftas, jokiu bedu
Bundzule parašė:
Tu kuriu placenta priekyje kaip su judesiais? 🤔
mano priekyje si karta, tai labai jauciu nuo seniai jau. Makaluojasi kaip ir pirmagimė. Bet čia turbūt nuo vaikučių priklauso, kad vieni aktyvesni būna, kiti ramesni ir mamytės skirtingai jaučia (kaip anksčiau viena mamytė rašė, kad nuo kūno sudėjimo ir dar kažko priklauso).
Bet jeigu labai neramu, arba jautėt ir nebejaučiat tai aš visada už gydytojų apžiūrą, kad tik ramiai ir saugiai lauktumėt toliau
Lelia_Lelius parašė:
mano priekyje si karta, tai labai jauciu nuo seniai jau. Makaluojasi kaip ir pirmagimė. Bet čia turbūt nuo vaikučių priklauso, kad vieni aktyvesni būna, kiti ramesn…
Taip idomu 😁 nes maniskis duodasi ojetau. 😆🤣😂 apspardo gerai. Ir naktim ir dienom nebent bunu uzsiemusi tai gal miega. Tik prigulk ir spyriai 😅
Pajūrė parašė:
Juda, kruta ☺️ Intensyviausiai jauciu vakarais kai atsigulu, bet ir diena buna makaluojas ☺️🤗 ir nakti... 😁 zodziu jauciu gerai judesiukus 🤓
as nio dukrytes turiu. Ismatavimu nezinau. Reiks tik ųzvalkaliukus pirkt. Gaika kad nedirba nks pepco buthni nsuda 🤭
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai