Agne Agne parašė:
Man dar klausimas , vaikai kurie maitinami MP kiek laiko trunka vienas valgymas pas jus ?
Pas mus jau menuo kaip sutrumpėjas valgymo laikas,irgi 3-5min,bet svorio priaugam pakankamai,vaikas linksmas😊
Agne Agne parašė:
Man dar klausimas , vaikai kurie maitinami MP kiek laiko trunka vienas valgymas pas jus ?
Pas mus jau menuo kaip sutrumpėjas valgymo laikas,irgi 3-5min,bet svorio priaugam pakankamai,vaikas linksmas😊
Zibuokle13 parašė:
Ačiū man iškart ramiau , kad normaliai čia 😇
Agne Agne parašė:
Ir mes jau kelios savaitės valgom Max 5 min. Ir man neramu, nes anksčiau jausdavau tą skirtumą: Pilna/Išvalgyta krūtis. Dabar nėra jau to jausmo...
Bet pastebėjau, kad kartais šiaip vaikui pabosta valgyti
tai jei pavalgęs juokiasi ir žvengia- ok. Jei neramus - pasivoliojam lovoje..ir po poros minučių vėl pasiūlau.
EglėB parašė:
O ko verkiat. Nuo 3 mėn gali jau mažiau priaugti, ne visi vaikai vienodi. Aš irgi pergyvenau,nes maniškė išvis smulki, vakar vizite buvom, priaugo 430, 4cm, dabar 6…
Kolkas primaitinimui mums dar per anksti. Net nerodo požymių kad valgys. Bandau duoti paragauti vaistinių pirktinių tyrelių tai net nesižioja. Įdedu šeip ne taip į burną šaukštelį tai tik su liežuviu makaluoja o galiausiai burgzti pradeda ir viską išspjauna.
Tai kolkas dar maitinsimės pienu. Tik pamažu jau retinu traukimas, jau nebegaliu kaip.pabodo. pereisim greit pilnai prie pm.
Pas mane jau antra savaite kaip vaikas nebevalgo normaliai tarkim kai as guliu
Dabar dažniausiai turiu nešioti kad valgytu ir tai patraukia kelis kartus ir ištraukia ir vel taip žaidžiames
Naktį viskas gerai valgo normaliai🙊
Kokių minčių kodėl taip?🤣
Nes nebesuprantu pradedu mastyt kad gal nebeužtenka pieno mano, bet va priaugom per šį men 500g ne dyvai bet vis su mano poenu
Valgom kas 2h kartais ir dažniau
Puuppaa parašė:
Kolkas primaitinimui mums dar per anksti. Net nerodo požymių kad valgys. Bandau duoti paragauti vaistinių pirktinių tyrelių tai net nesižioja. Įdedu šeip ne taip į…
Tai reiškia per anksti primaitinti. Neprievartaukit vaiko ir maitinkit MP ar PM, bet dar ne tyrių metas. Ir pagal visas rekomendacijas tik MP ar PM iki 6mėn, tik atskirais atvejais primaitinimas
O maniškė atvirkščiai, kai valgom, atrodo, jei galėtų, atimtų🙈bet kol nesėdi, nenoriu pradėt primaitinėt.
Driada parašė:
Mes irgi grybuka turime 🙂 labai patinka jam. O kombi turime plona rudenini, kol kas.
soko666 parašė:
O kur jūs tą grybą pirkot. Kaip tiksliai vadinasi?
https://www.babycity.lt/lt/mombella-kramtukas-mushroom-green-3mplus-p8053-1010402-0229
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai