niunia585 parašė:
Ar yra maziuku pas ka jau yra dantukai prasikale?
Dar nesimato, bet daktare lyg ir viršūnėles užkabino 🤷♀️ Gal čia dar ilgai jie "miegos" taip, nes nei paraudo, nei bando daugiau lįsti
niunia585 parašė:
Ar yra maziuku pas ka jau yra dantukai prasikale?
Dar nesimato, bet daktare lyg ir viršūnėles užkabino 🤷♀️ Gal čia dar ilgai jie "miegos" taip, nes nei paraudo, nei bando daugiau lįsti
JonVytė parašė:
Nu nereali plaukuosena🥰🥰🥰
Nekrenta dar plaukučiai? Maniškio baigia iškrist ir kas įdomiausiai vietoj buvusių…
Plaukai nekrenta o tik daugėja 🙈
Labai putlute mūsų panele ,nezn kiek sveria , mums tik rugsėjo 2 į poliklinika ,bet įtariu daug sveria 🤦🏻♀️mums tik už 2 dienų bus 4 mėnesiai
Bet gulint ant pilvuko ,Agata jau bando stumtis su kojytėm lyg norėtų ropoti 😀
KotrynaDO parašė:
Mes pries skiepa nusimaudem, vakar nemaudziau, nors sake jei temperaturos nera, galima maudyti, bet as tai nedrystu. Po skiepo, ant kitos dienos visad maudau ☺️ T.y…
Aš irgi prieš skiepa numaudžiau. Vadinasi ir mes šiandien švarinsimes 🥰
Nayra parašė:
Gal tiesiog dar ne laikas. Bet juk būna ir gurmanų, išrankių maistui. Pavyzdžiui aš valgau viską, vyras - labai mažai ką. Net ir vienoj šeimoj būna, kad sesė valgo …
Tai va, aš ir taip manau. Lauksim iki 6 mėnesių.
Skaja77 parašė:
Mes su šiuo kramtuku neišsiskiriam 😀👌🏻
Koookie plaukai! 😍
Skaja77 parašė:
Plaukai nekrenta o tik daugėja 🙈
Labai putlute mūsų panele ,nezn kiek sveria , mums tik rugsėjo 2 į poliklinika ,be…
Koks gražus vardas Agata🥰
Red_Flower parašė:
Mamytes kada žadate vaikučius dėti į sportinuką? Maniškis lopšy visai nebetelpa, medžiaga net suplyšus kaip, su kojytėmis kai spardosi mano bernužėlis ir pagražino …
Oho! Stipruolis! 😲😅
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai