Ugneelė parašė:
Sveikos. Ar kruopų košę galima maišyt su daržovėm? Nerandu info
Manau, kad galima, jei su vaisiais maišo , tai ir daržovėmis
planuoju grikius maišyti taip, nes nevalgo kitaip
Ugneelė parašė:
Manau, kad galima, jei su vaisiais maišo , tai ir daržovėmis
planuoju grikius maišyti taip, nes nevalgo kitaip
Alisa_miau parašė:
Jetau, laikykites!!!! Kaip sunkiai jums :/ mes irgi visi sergame, aš jau 8 D. Bet gal sunku buvo tik pirmas kelias dienas, nes laužė kaulus ir klaikiai galva skaude…
manasis išvien irgi verkia ir miega tik ant rankų
jokie vaistai praktiškai nenumusa temp ... 😭 jau snd kaip ir atrodo geriau... dziaugiyosi kad nors valgo, viską geria 😔 o siaip ti ziauru... mums sakė irgi važiuoti į KK arba santaras jei dar laikysis 40, nes gali sudegt plaučiai 😔 tai dar karta tiek uzkils ir varysim 😔😔😔😔
Ugneelė parašė:
Galima "Mazylio receptuose" yra info apie tai ir receptu nemazai 🙂
Morka ir mums nedraugas nuo jos buvo uzkieteja ir pabertas veidas 😐tai po menesiuko vel bandysim "susidraugaut"😉
LovBo parašė:
Va pas mus buvo puré, tuomet dešreles , bet dešreles jau buvo vaikui nekomfortiska , nors suaugusiam čia butų normalus tustinimasis, galiausiai plastelinas. Po cuk…
O visąlaik taip į cukiniją reaguoja? Jei raudonas užpakalis, gal alergizuoja? 🙄 Maniškė nuo primaitinimo tik taip tekakoja, tenka pastenėi šiek tiek, bet kad ir po slyvų tas pats, neminkštėja iki košės pavidalo :/
Maniškė serga, bet daviau burokėlio ragauti. Tai po kiek laiko atpylė raudonai... Kiek atpildavo, tai būdavo balkšvas skystis (ar apvirškintas pienas), o dabar taip keistai, įdomu, ar čia netiko jai burokėlis, gal nevirškina jo 🙄
žaidimas parašė:
mes ti visa šeima kovidu sergam 🤯 kažkoks kosmaras db 3 para, visas dienas su 40 temp... tie aš tiek mažylis, tiek tetis... 🤯🤯🤯 kazkas baisaus 😞 skaitau tas diskusi…
Oi kaip sunku jums 🙈 stiprybės ir sveikit !!!
Rosy parašė:
Mūsų šeima irgi covidinasi 🤯 bet gerau, mažiukui tik parą buvo 39.5... jau mąščiau apie ligoninę,bet ačiū die, gėrė mano pieną. Ir kąąą... pora dienų nevalgadienių …
Sveikute. Sveikatelea! Mes ir su aukata temp kankinones diena nakti be poilsio tik asaeoa zvakutes ir ibupromas o temp numust pavykdavo tik nuo 39.4 iki 39.1. Nzn kas per virusas bet visi atgulem ziauriai ne kazka. O dar ir maziuko neprieme uz duru palaike tel.dave pasneket su daktare savaitg. O d.d. sesele apreke kad ka mes cia darom su tokia temp.poliklinikoj. kazkoks absurdas. Db twmp.nebera bet vaikas ziauriai pasikeites istisai bimbia verkia visad ant ranku nieko nenori jis nei pabut gultuke nei lopsy niekur..atrodo issikinkysiu. Ar yra tokiu leliuku mamyciu mano sielos draugiu?😯😲
MomInTheAir parašė:
Sveikute. Sveikatelea! Mes ir su aukata temp kankinones diena nakti be poilsio tik asaeoa zvakutes ir ibupromas o temp numust pavykdavo tik nuo 39.4 iki 39.1. Nzn k…
Na bet teisybe. Su temp i ligonines priimamaji. Jei jums korona, kam ja nesti i poliklinika....? Musu temp neturejo, bet buna tik ant ranku, miegam apsikabinusios diena, nakti....toks etapas, praeis, gal dantys
proberta parašė:
O visąlaik taip į cukiniją reaguoja? Jei raudonas užpakalis, gal alergizuoja? 🙄 Maniškė nuo primaitinimo tik taip tekakoja, tenka pastenėi šiek tiek, bet kad ir po …
Ne, nes aš anksčiau maišiau tris daržoves ir tarp jų cukinijos griežinėlį. Tik šį kartą kur kas daugiau įdėjau ir paraudo dėl to kad tuštinosi 6 kartus , tiesiog nuo rūgšties sudirgo.
Burokėlis net šlapimą nudažo , tai neišsigąskite
egle1994 parašė:
Na bet teisybe. Su temp i ligonines priimamaji. Jei jums korona, kam ja nesti i poliklinika....? Musu temp neturejo, bet buna tik ant ranku, miegam apsikabinusios d…
😲😲😲😲😨😩😱😵👏👊💣
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai