Alisa_miau parašė:
Per vidurįten skaitosi saugiausia
O per vidurį įmanoma įtaisyti?
Alisa_miau parašė:
Per vidurįten skaitosi saugiausia
O per vidurį įmanoma įtaisyti?
MaiaM45 parašė:
O per vidurį įmanoma įtaisyti?![]()
Na pas mus trys sėdynės gale atskiros tai kiekvienam vaikui po sėdynė gaunasi
Sveikos,
Iškilo keletą klausimų. Tos, kurios maitinate krutine, kaip su primaitinimu pasiūlote vandens kūdikiui? Iš ko ar kaip geria?
Ar darydamos daržovių , kruopų makailaines, jei didesnį kiekį ar paliekate antrai dienai ?
Kokius pampersus-kelnaites naudojate? Mes nuo gimimo huggies firmą naudojame, dabar nupirkau dienai kelnaites, taip pat huggies, bet gal norėtųsi mažiau euriukų išleisti šiknon 😃🙈
LovBo parašė:
Sveikos,
Kartais pasiūsau vandens iš plastikinio puodelio, lb nori gerti...
Kartais lieka kitai dienai daržovių, tai pasilieku...iš kruopų, tai ryžius ir grikius kartais panaudoju kitą dieną...
LovBo parašė:
Sveikos,
Laba,🙂
Mes visada siūlome vandens po maisto, užkandžių. Atsigeria keletą gurkšnius po šlapesnio maisto, o po sausainio ar kukurūzų jau daugiau. Geria iš avent gertuvės su rankenomis.
Dažniausiai daržovienes išgarinu 3 porcijas po 60-80 ml. Tai būna 3 dienom. Taip pat garinu vaisius, porcijuoju ir valgom su košę ryte ar tiesiog skanauja dienos eigoje.
O dėl sauskelnių, dar neteko pirkti Lietuvoje, bet dauguma mano rate naudoja lupilu. 🤔
LovBo parašė:
Sveikos,
Dar nesiuliau vandens, nes tik darzovienes bando ragauti, kai jau su mėsa valgys, tuomet
be to nesuvalgo daug darzovienes, tik koks 20 ml tai MP pagrindinis maistas išlieka pas mus
būna issiverdu ir kitai dienai palieku koše
Sauskelnes aš perku iš mamupastas.lt bleerbleer, su visais vaikais naudojau ir patiko, taip sakant įpročiai liko tie patys, kiek bandžiau kokias kitas vistiek prie šių grįžtu, kaina už 40 vnt atrodo 8 eur
neblogos Maxima favorit ar lidlo Lupilu (tik šios mazintos, mums 4 D sveriant virš 10 šiek tiek jau tokios beveik mazokos)
Alina M. parašė:
Aš negaliu priprasti prie ergobaby, kažką ne taip gal darau, man pečiai skauda. Nešioju nešioklėje vaiką ir tikra palaima, kai nusiimu ir paimu dukrą ant vienos ran…
Babybjorn one turėjau - netiko, nepatiko ir vaikui ne pati geriausia. Ergobaby 360 nepatiko, nes labai didelis daiktas, neprisijaukinau - pardaviau. Beco gemini man puiki - lengva, mesh audinio, kvėpuoja, patogu susuktą įsidėti į kuprinę. Ir boba 4gs dar bandausi - tokia sagtis ant nugaros kaip ergobaby, man kolkas nuspaudžia petnešos pečius, nelabai patogu pasirodė, bet dar bandysiu - gal negerai diržus susitampiau
boba tiks ir didesniam vaikui, dėl to pirkau.
Alisa_miau parašė:
Dar nesiuliau vandens, nes tik darzovienes bando ragauti, kai jau su mėsa valgys, tuometbe to nesuvalgo daug darzovienes, tik koks 20 ml tai MP pagrindinis mais…
Pas mus taip pat
tik ragauja - pagrinde mp, vandens siūliau, bet net nesitikiu kad gers - toks pasibandymas su avent gertuve, pažaidimas. Tik aš duodu ir gabaliukais ragauti, tai kažkas tarp blw mitybos ir košių pas mus. Sauskelnes irgi iš mamupastas perku jau antram vaikui, tik man ir mano bernams geriausios pampers active fit (šitos nr 1) arba baby dry (kitos kiek bandytos - nusileidžia smarkiai kokybe, t.y. nesugeria taip gerai ir užpakalis vaiko drėgnas būna arba avarijų daug su jom). Jei iš maximos, tai huggies pirkdavau, bet vistiek iš mamupasto geresnės kai palyginau, o kaina ta pati.
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai