Junique parašė:
Bet tada net du lovos krastus su juo tverdavot? 🤔 Nes pas mane ji ne tik sonu bijau kad nusiridens, o ir per gala, kai vyras atsikelia ir anksti isvaziuoja. Nes ske…
O apsaugos ant visokių lovų tinka? Kaip jos tvirtinasi?
Junique parašė:
Bet tada net du lovos krastus su juo tverdavot? 🤔 Nes pas mane ji ne tik sonu bijau kad nusiridens, o ir per gala, kai vyras atsikelia ir anksti isvaziuoja. Nes ske…
Gelyčiukė parašė:
Jos pasikisa po ciuziniu, o tas remas nusileidzia,kad netrukdytu
Mamos patarkite koks kremukas ar pienelis tikrai pasiteisino nuo sausejancios odeles. Krema kuri rekomendavo daktare jau nebera vaistinese ( pastebejau su daug priemoniu taip pastaruoju metu). Atsimenu kalba buvo, taciau neberasiu tikrai. Dabar kai mazylis daigiau keliais zulina,ir namie sildymas vaiko odele ant keliu, koju ir pilvo pasausejusi ir paraudusi plemais. Ipac matosi po maudyniu. Tad patarkite prasau pasiteisinusia priemone 🌺
miljola parašė:
Mamos patarkite koks kremukas ar pienelis tikrai pasiteisino nuo sausejancios odeles. Krema kuri rekomendavo daktare jau nebera vaistinese ( pastebejau su daug prie…
Nezinau ar Lietuvoje yra, bet as silcocks naudoju..ji galima naudoti vietoje muilo arba kaip krema. As naudoju maudydama, o po to patepu aveeno baby dermexa ir/arba weleda calendula aliejuku.

miljola parašė:
Mamos patarkite koks kremukas ar pienelis tikrai pasiteisino nuo sausejancios odeles. Krema kuri rekomendavo daktare jau nebera vaistinese ( pastebejau su daug prie…
Atrastas su pirmagimiu ir kol kas nieko geriau neteko bandyt. Tinka visai šeimai. Būna akcijų vaistinėse.
https://www.bioderma.lt/musu-produktai/atoderm/intensive-baume#reviews-list
Labukaa. Lb seniai rasiau...paskaitau vis..ir parasyt nespeju. Kaip jusu maziu nuotaikos?
Maniskiui 5men.suejo tai jis gyvenimo kitaip nebemato, tik nuo pilvo😲🤣 o ir sliauzt nakti pradejo tai daug zirzulei pasirode. Nakti nbunda vercias ant pilvo..isivaizduoja matai kad as ji taip maitinsiu(kartu miegam). Kazkaip kitaip isivaizdavau kad bus..kaip jusi maziukai, ar nepyksta ant pilvo budami ir kai jie pavargsta ar nesigauna kas padaryt? Dienos sunkios nes jis nebwmiwga visai diena namie. Ar kas sodinate i gultukus babybjorn? Man toks jausmas jau, kad jam jis darosi mazas..nzn kaip cia yra 🤔🤔🤔
MomInTheAir parašė:
Labukaa. Lb seniai rasiau...paskaitau vis..ir parasyt nespeju. Kaip jusu maziu nuotaikos?
Bjorna naudojam, kaip supyne jis skirtas iki 9kg, o pasedejimui ant auksciausios padeties iki 13kg. Mano vaikas sveria turbut gerokai virs 9kg jau, bet dar naudojam ir neplanuoju kolkas atsisakyt
Musiskis irgi verciasi ant pilvo, ir nakti taip pat...ir siaip jau kelinta nakti jam susviecia nemiegot kokia valanda nuo 3 ar 4 ryto. Keliasi apie 6, naktim irgi valgo dazniau (sianakt kas 2h), bet normalu, auga vaikas, daug vartosi, juda, daugiau ir energijos iseikvoja
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai