Pelyt@ parašė:
Gal galite parekomenduoti vaikiškos lovytės apsaugų? 🧸😊
Man irgi įdomu, dabar naujausia veikla kišt kojas į grotas ir verstis 😄
Pelyt@ parašė:
Gal galite parekomenduoti vaikiškos lovytės apsaugų? 🧸😊
Man irgi įdomu, dabar naujausia veikla kišt kojas į grotas ir verstis 😄
Mes taip pat po 5 menesiu apziuros ir skiepo. Mieguisti visa diena neiprastai. Sunelis 66 cm, 6,5kg, dukryte pipiryte 64 cm, 5,9kg. Kaip nuo mazo gimimo svorio ir be misinuko labai dziaugiuosi, ir plius ne vienas, o du mazuleliukai ❤️❤️
Uz keliu savaiciu bandysiu duoti ragauti darzoviu, smagu, kad daktare nieko neskatina ir nekisa nuomones siuo klausimu 🙏🏻
Mamytes, kurios jau primaitinat, kiekviena diena naujai verdat darzoves? Ar naudojat garintuva? Mastau ji pirkti 🧐
Pelyt@ parašė:
Pastebėjau kad kakaliuko kvapas pasidarė daug intesivesnis. 🤔 Maitinu mp. Nieko dar neduodu ragauti. Gal kam taip buvo?
Marko irgi kvapelis ne koks 🤭 i savaite karta padaro o pūkai lb daug ir smardziai 😬
Burbuu parašė:
Maniskes taip pat paskutines pora savaiciu kakuliu kvapas pasikeite, o kai privaro tai siaubas 🤣 ar cia man taip nesiseka su pampersais, kazka blogai darau, daznai …
As padariau isvada jog jie prasikakoja nes dar uzpakaliukai mazi, vat ir bega viskas pro virsu. Tiek su dukra tiek su sunum tas pats, neatradau pampiu kuriu neprakakotu 😁 susitaikiau 😁 kai prades valgyti darzoves, nedarys taip skystai ir nebus su tuo bedu. Uztat darzovienes sunkiau isskalbti is drabuziu nei kakuti 😁😱
kamilekyoto parašė:
Mes taip pat po 5 menesiu apziuros ir skiepo. Mieguisti visa diena neiprastai. Sunelis 66 cm, 6,5kg, dukryte pipiryte 64 cm, 5,9kg. Kaip nuo mazo gimimo svorio ir b…
O jus saunuole, du vaikus mp maitinat. Man su vienu jau yra reikalu, o cia du ismaitint...
kamilekyoto parašė:
Mes taip pat po 5 menesiu apziuros ir skiepo. Mieguisti visa diena neiprastai. Sunelis 66 cm, 6,5kg, dukryte pipiryte 64 cm, 5,9kg. Kaip nuo mazo gimimo svorio ir b…
Kaskart verdu, nes man pačiai skanu šviežias maistas... kai šeimai gaminu, tai ir mažei papildomai kažko įdedu (brokolį, morką...), kol kas paparastų puodų užtenka....
Agnietė parašė:
Kaskart verdu, nes man pačiai skanu šviežias maistas... kai šeimai gaminu, tai ir mažei papildomai kažko įdedu (brokolį, morką...), kol kas paparastų puodų užtenka.…
As tai keliems kartams issiverdu, bloga gal as 😔 bet nespeju, o dabar jau ir du valgymus per diena leido valgyti, tai kai pradesim isvis nezinau... 🤦♀️
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai