Ramuncita parašė:
mes toki naudojam labai patogus, neslysta vaikas
Bet čia į vonę skirtas? 🤔
Ramuncita parašė:
mes toki naudojam labai patogus, neslysta vaikas
Bet čia į vonę skirtas? 🤔
Materija_v parašė:
Sveikos, papasakokit kaip maudot savo mažylius? Maniškis nebetelpa į savo vonelę jau (per trumpa) ir galvoju ką čia reiks toliau daryt![]()
Maudome su vyru dviese, vyras laiko už kojyčių sulenkes, aš po petukais viena ranką pakišus, kita prausiu. Jeigu išsitiestų mažylis visu ūgiu, tai irgi netilptų, o ir šiaip labai įsitempęs makaluojasi toje voneleje, kiekviena kartą maudynes tampa dideliu iššukiu.
Junique parašė:
Mano tokio nemegsta 🤦♀️ bet gal reiktu pabandyt vel, gal pasikeite poziuris jos 🤣 bet man sunus is jos labai ciuozdavo zemyn kazkaip... Jums nieko?
Dar iščiuožus nebuvo bet kai labai duotis pradeda tai nuslysta žemyn, gal jei vis nepataisytume ir iščiuožtų 😅
asetija parašė:
ar kas nors sumavot skiepus t.y. meningokoka kartu su rotu?
per sirgimus atsilikom, tai dabar reikes viska kartu, su 2sav pertrauka tarp menin…
Mum dare meningokoko su roto bet dkiepai tarp ienos ir sekancios dozes turi buti 1menesio tarpas😊 ar as nesuprantu teisingai jusu klausimo?
Debesukas parašė:
Kuo rengiant savo mažiukus nakčiai? Paliekate kaip diena aprengtas ar dedat pižamas?Mano mažylis naktį miega su bodžiuku ir kelnytem, užkloju antklode, bet daba…
Tik šliaužtinukais ir kaldryte
MomInTheAir parašė:
Mum dare meningokoko su roto bet dkiepai tarp ienos ir sekancios dozes turi buti 1menesio tarpas😊 ar as nesuprantu teisingai jusu klausimo?
tai va sake 1 menuo tarp gyvu vakcinu. o cia kaip ir negyva tai menesis nebutinas. bet dabar jau abejoju ar gerai, norisi didesnes pertraukos, ypac tam paciam meningokokui.
Mamytes, ar jau pirkote pirmuosius irankius ir indus maziukams? Kokius?😊
Beje gydytoja sake galim po biski 5.tmen kaj bus duot ragsuti obuolio kepto eko. Kad kai prasides primaitinimas jau moketu nuryti ir tirsta maista o ne vien pienuka zisti. Ar kas jau bandot is mp maitinanciu?😊
Debesukas parašė:
Kuo rengiant savo mažiukus nakčiai? Paliekate kaip diena aprengtas ar dedat pižamas?Mano mažylis naktį miega su bodžiuku ir kelnytem, užkloju antklode, bet daba…
As kartais palieku kaip diena rengta buna, nes mes namie labai jau paprastai rengiames 🤣 kartais stengiuosi perrengti, kaip kada pavyksta. Bet migdau tai vien su sliauztinuku be bodzio po apacia. Arba tik su bodziu ilgom rankovem ir plikom kojom
bet pas mus namie labai silta
Debesukas parašė:
Visad rengiu pižama su užtengtomis kojytėmis. Ir miegmaišis 🙂
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai