Maniona parašė:
Vienu žodžiu komercija 😅
Kaip tik skaitau šià knygà. Ar primaitinsite gabaliukais? Kas dar iš liepinukú mamú planuoja blw primaitinimo metodà naudoti?
Maniona parašė:
Vienu žodžiu komercija 😅
Kaip tik skaitau šià knygà. Ar primaitinsite gabaliukais? Kas dar iš liepinukú mamú planuoja blw primaitinimo metodà naudoti?
Silvija.D. parašė:
O kaip jūsiškiai ar dar daug atpylineja? Gal išaugo? Mano vis dar po kiekvieno valgymo po kažkiek laiko atpila ir net ne po kartą...
Atpilinėja, bet jau ne tiek daug kaip anksčiau.
Tomute93 parašė:
Idomiai yra nes pavyzdžiui bananu tyrele nuo 4 men parduotuvei o visur raso jog nuo 6 menesi tegalima... tai manau gal čia individualu
Na mums 5 mėn bet vaisių duot neleido
09887 parašė:
Na mums 5 mėn bet vaisių duot neleido![]()
Hmm... maniškei leido 😅🙈
July Angel parašė:
Kaip tik skaitau šià knygà. Ar primaitinsite gabaliukais? Kas dar iš liepinukú mamú planuoja blw primaitinimo metodà naudoti?![]()
Norėčiau. Laukiu kol pradės sėdėti ir pabandysim 🤓
Foto parašė:
Prisiminiau, kad ir jusu vaikas nesivarte. Gal jau pradejo? Mano nuo nugaros ant 1 sono jau verciasi, bet iki galo dar pilnai nepavyksta. Vis tiek dzaugiuosi, kad b…
Ne ne dar gulim😁😁😁 kartais vos vos pasisuka ir viskas o daugiau net nemegina
09887 parašė:
Na mums 5 mėn bet vaisių duot neleido![]()
Šituo klausimu nesiginčiju 😁
Agnietė parašė:
Hmm... maniškei leido 😅🙈
Ką aš ir sakau, kekvieno pediatro nuomonė skirtinga. Mūsų jau bando sėstis, bet paremt nieko padėt neleido, nors kita pediatrė sakė galima.. tai išvadas daryk pats maždaug
09887 parašė:
Ką aš ir sakau, kekvieno pediatro nuomonė skirtinga. Mūsų jau bando sėstis, bet paremt nieko padėt neleido, nors kita pediatrė sakė galima.. tai išvadas daryk pats …
Tb kai toks jau amžius, tai lb ir "nepagadinsi"- źiauriai čia aš 😅🙈
July Angel parašė:
Kaip tik skaitau šià knygà. Ar primaitinsite gabaliukais? Kas dar iš liepinukú mamú planuoja blw primaitinimo metodà naudoti?![]()
As galvoju apie blw buda, kiek nedrasu del springimo, tad gal ne is pradziu, o po kurio laiko bandyciau siuo budu
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai