Agnietė parašė:
Mano mažajai - plaukų augimo šuolis 😅 per savaitę akivaizdžiai ataugo - žymiai ilgesni 😮
Aš taip laukiu ilgų kasų 🥲 noriu pint 😂
Agnietė parašė:
Mano mažajai - plaukų augimo šuolis 😅 per savaitę akivaizdžiai ataugo - žymiai ilgesni 😮
Maniona parašė:
Sūnui lb gerai auga, jau metų reikėjo kirpt būtinai, žiūrėsiu, kaip mažajai bus..
Agnietė parašė:
Kaip fainai 😍 pas jus ta plaukuosena tokia miela, grifka auga, dabar jau ir kiti ataugs 😁 mano gime su plaukiukais, o poto isslinko viskas, tai tokia poplike buvo. Tik ant virsugalvio toks svoguno kuokstelis 😅 o dabar pradejo ataugineti, jie tokie purus labai, tai kaip pukuotukas kolkas atrodo 😅
Junique parašė:
Kaip fainai 😍 pas jus ta plaukuosena tokia miela, grifka auga, dabar jau ir kiti ataugs 😁 mano gime su plaukiukais, o poto isslinko viskas, tai tokia poplike buvo. …
Tai ir manajai viskas išslinko išskyrus grifką 😅 o buvo tokie tamsūs ir ilgi kai gimė.... db tai švelnučiai ataugo - kaip pūkuotas debesėlis 😊
09887 parašė:
Sveikos, aš pvz nesuprantu. Kam gaminamos ir parduodamos parduotuveje tyrelės būtent vaisių nuo 4 mėn. Jai pvz pediatras neleidžia vaisių nuo 4 mėn??
Idomiai yra nes pavyzdžiui bananu tyrele nuo 4 men parduotuvei o visur raso jog nuo 6 menesi tegalima... tai manau gal čia individualu
Agnietė parašė:
Tai ir manajai viskas išslinko išskyrus grifką 😅 o buvo tokie tamsūs ir ilgi kai gimė.... db tai švelnučiai ataugo - kaip pūkuotas debesėlis 😊
Aha, dabar tokie svelnus ir purus ataugineja. Bet jie trumpi ir ju daug, tai mano atrodo tokia pasisiausius kaip pukuotukas 🤣 ir dar tas svogunas ant virsugalvio stovi, kaip antena 🤣 ir jos plaukai tamsus, tai man labai idomu, nes sako, kad nusvieseja poto... Bet kazkaip kratau atminti ir nelabai zinau giminej sviesiaplaukiu 🤔
09887 parašė:
Sveikos, aš pvz nesuprantu. Kam gaminamos ir parduodamos parduotuveje tyrelės būtent vaisių nuo 4 mėn. Jai pvz pediatras neleidžia vaisių nuo 4 mėn??
Kam parduotuvėje pardavinėjami čipsai, kokokolos ir kiti neitin sveiki dalykai 😃 parduotuvė ne gydymo įstaiga , tai juk biznis
Junique parašė:
Aha, dabar tokie svelnus ir purus ataugineja. Bet jie trumpi ir ju daug, tai mano atrodo tokia pasisiausius kaip pukuotukas 🤣 ir dar tas svogunas ant virsugalvio st…
Sūnus gimė juodais plaukais, ataugo rudi ir vasarą visiškas blondinas patapo, o db juodos šaknys ir balti (geltoni) galai - atrodo, kaip padažytas 😅🙈
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai