2020.07.02 06:34 (prieš 6 m.)
DovilleLiu parašė:
Labas merginos, kaip laikotės?
Žinokit man būna nežinau, ar širdies permušimai, bet toks nei iš šio nei iš to užeina, kad jaučiu sunkesnį širdies plakimą, pulsą ties smilkiniais id toks lyg dusulys suima, ta prasme atrodo kvepiu orą, bet nepilnai. Tai turiu ramiai pabūti, giliai pakvėpuoti ir tada atslūgsta.. eisiu liepos 16 jau pas savo gydytoją, tai būtinai pasakysiu. Bet man regis ir su pirmu nėštumu būdavo tokių dalykų. 😊
O man šią sav polvą vis paniežti, toks jausmas lyg augtų, bet dar nelabai atrodo lad kažkas būtų, apart pilvo apačios lašinuko
dominykamac parašė:
Aš buvau nedarbingumą pasiėmus, nes labai pykino, darbas protiškai sunkus, be to pas mane darbo atmosfera labai įtempta tai nusprendžiau nesikankint, o dabar atosto…
Pas mane panašiai. Ne kiek gal pati atmosfera įtempta, kiek aš pati į viską jautriai reaguoju, bet aišku, kai bet koks nesužiūrėjimas gali kainuoti brangiai, tai kur nereaguosi.. todėl ir pasisakiau iškart vadovei, kad laukiuosi, nes jei maža ką, prasčiau paaijausčiau, kad nereiktų kažko meluoti. Eisiu kitą sav atostogų, tikiuosi kiek nors atsigausiu, nes labai didelį vidinį nerimą jaučiu. Nors žinau, kad po atostogų išvis bus pragaras kelias dienas 🥺