vabaliukas555 parašė:
Man labai reikalinga pagalba 😔 Pries 2 dienas man naikino iaugusi kojos naga ir siandien turejau pirmaji perrisim (namie). Esme, kad man israse Betadine tepala (jod…
Skambinkit i kliniku akuserijos skyriu,bandykit ten klaust
vabaliukas555 parašė:
Man labai reikalinga pagalba 😔 Pries 2 dienas man naikino iaugusi kojos naga ir siandien turejau pirmaji perrisim (namie). Esme, kad man israse Betadine tepala (jod…
Skambinkit i kliniku akuserijos skyriu,bandykit ten klaust
Malvin parašė:
Aš pagimdžiau 23 savaite. Ir tiksliai žinau kad visiškai man nieko dar nereikės 4menesius. Nes tiek laiko mažiausiai būsime ligoninėje, o čia viską duoda. Taip paga…
Kaip vaikelis?
Kaip jus pati?
Malvin parašė:
Aš pagimdžiau 23 savaite. Ir tiksliai žinau kad visiškai man nieko dar nereikės 4menesius. Nes tiek laiko mažiausiai būsime ligoninėje, o čia viską duoda. Taip paga…
Prisimenu Jūs iš šito forumo, asmeniškai truputį bendravom. ❤️ Stiprybės ir sveikatos Jūsų mažyliui/mažylei. Tegul sparčiai auga naujoje aplinkoje. ❤️
vabaliukas555 parašė:
Aš irgi siūlyčiau į nėštukių priimamąjį paskambinti.
Logiškai, jei tik kojos pirštuką patepėte, tai tikrai nieko neatsitiks nei jums, nei mažyliui. Bet pasiskambinkite ir bus ramiau 😉
Malvin parašė:
Kaip sveikatos jūsų ir vaikelio? Tikiuosi kad augat ir stiprėjat sėkmingai! 🙏❤️
vabaliukas555 parašė:
Žinokite man panašiai buvo. Gydytoja išrašė vaistų ir kelis kartus užakcentavo, kad vartoti saugu, nors informaciniame lapelyje buvo parašyta, kad nerekomenduojama. Pasiklioviau gydytojos žodžiais, nes ne gydyti bėdos atrodė pavojingiau
Atna parašė:
Žinokite man panašiai buvo. Gydytoja išrašė vaistų ir kelis kartus užakcentavo, kad vartoti saugu, nors informaciniame lapelyje buvo parašyta, kad nerekomenduojama.…
As ir siaip visada pasitikiu gydytojais, nes jie tikrai geriau zino nei as, o jau ir taip per si nestuma ir antibiotikus teko gerti ir visokiu vaistu, kur buvo nurodyta kaip nerekomenduojami arba galima gerti tik pasitarus su gydytoju, bet va si karta pasitaike toks keistas labai gydytojas, normaliai nieko nepaaiskino, pati visa strese buvau, todel kazkaip suabejojau jo zodziais 🤭 Bet dabar ramu va pasitikslinus 🙈
MLiepsna parašė:
Taip,kartais mes prisiskaitom,o tada pacios sau streso isivarom 😅oi kaip as esu panikavus del puslelines iskilusios! Aciu D. Visad galiu gydytojai savo pasiskambint…
As vakar net apsizliumbiau perskaicius, kad negalima vaistu vartot nestumo metu 😂😂 Draugas sako, tu jau visai pasidarius supermamyte 😂😂😂 Tai taip isizeidziau, kad dar labiau verkt pradejau 😂😂 Bet va pasirodo nebuvo ko verkt isvis 😂
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai