Gerda9 parašė:
Kaip mamytės jums su saldumynais? Man atrodo galėčiau misti vien chalva, vaisiais ir pieniškais saldainiais😄
man svarbu ledu butu be viso kito gyvent galiu
Gerda9 parašė:
Kaip mamytės jums su saldumynais? Man atrodo galėčiau misti vien chalva, vaisiais ir pieniškais saldainiais😄
man svarbu ledu butu be viso kito gyvent galiu
Oxyy parašė:
Tai tada ten visai nereikia junktis į online pamokas?
Savarankiškai viską darote ir atsiskaitynėjate?
Kai vaikas mokosi tiesiog nuotoliniu, ne visa kalse tada jam atskirai niekas zoom nedaro. Tau mokytoja siunčia uzduotis ir mokini pati savarankiškai vaika.
Gerda9 parašė:
Man dar pries savaite buvo labai prasti popieriai, per diena po daaaug saldumynu suvalgydavau ir taip kelis menesius
galu gale po nestukes fotosesijos, pamacius save is sono, susikaupiau ir stengiuosi isvis nebevalgyt saldumynu. Nes kg jau +14, o dar du menesiai like…
Rodo parašė:
Vat man irgi klausimas kaip su dydžiu. Nes nu kainuoja tie diržai/korsetai. Tai pravalas būtų nepataikyt su dydžiu🤔
Aš turiu tris dydžius, man jie visi ir pravertė.
Nes aš is xs, pasiekiau xl dydi. Todėl iskart po gimdymo būsiu koks L, po savaiteles M, o poto jau bus mažiausias s/xs.
Dolen parašė:
Diržą perkate tokį kokio dydžio rūbus nesiojot iki gimdymo. Tarkim aš nešiojau m dydį tai tokį ir diržą pirkau. Tik reik atkreipti dėmesį jog vieni yra su kabemis u…
Taip aš irgi iškart po gimdymo desiuos toki su lipuskenis. Poto turiu su kabemis.
Va kam idomu kokie pas mane.
Dar turiu toki glaustinuke tai ją jau nesiosiu po aptemptomis suknelemis kai dar pilvukas biški bus iššokęs.

ponia.gandriene parašė:
Bet būtent čia juk ir yra ta uždusimo rizika - kai pirmą kartą netikėtai persivers ir užgrius ant tos sienelės, ir nemokės atsiversti atgal. Tai gaunasi viena rizik…
As nekalbu apie lizdelius, jie mano nuomone isvis tik fotosesijoms skirti. Gultukai yra su diržais kur vaika prisegi tai nelb jis jame ir apsivers.
Georginna parašė:
Man dar pries savaite buvo labai prasti popieriai, per diena po daaaug saldumynu suvalgydavau ir taip kelis menesiusgalu gale po nestukes fotosesijos, pamacius …
Aš turiu jau +15kg 😁
Vasaros mergaitė parašė:
As nekalbu apie lizdelius, jie mano nuomone isvis tik fotosesijoms skirti. Gultukai yra su diržais kur vaika prisegi tai nelb jis jame ir apsivers.
Taip, aš apie lizdelius ir rašiau, kad nesuprantu, kam jie reikalingi
o gultukas mums irgi labai pravertė!
Georginna parašė:
Man dar pries savaite buvo labai prasti popieriai, per diena po daaaug saldumynu suvalgydavau ir taip kelis menesiusgalu gale po nestukes fotosesijos, pamacius …
Aš manau man irgi reikia susiimti, nes arba debetą įsivarysiu nuo tokio valgymo arba vaikas gimes bus hiperaktyvus 😄😄🤦♀️
20 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai