Eegliaa parašė:
Sveikos, nulekiau I ligoninę, gimdos susitraukimai - kietėjimai nepraeina, būna ir 15-20 k per dieną, kaklelis matuotas prieš 2 sav buvo 3cm.. bėda kad naktį pajuta…
Lauksime žinių kuo viskas baigėsi. Tikėkimės nieko rimto.
Eegliaa parašė:
Sveikos, nulekiau I ligoninę, gimdos susitraukimai - kietėjimai nepraeina, būna ir 15-20 k per dieną, kaklelis matuotas prieš 2 sav buvo 3cm.. bėda kad naktį pajuta…
Lauksime žinių kuo viskas baigėsi. Tikėkimės nieko rimto.
Eglė V parašė:
Aš irgi norėčiau tiksliai žinoti gimdymo datą. Galima ramiai ruoštis. Nes nežinant termino, supakuota tašė gali prastovėti ir dvi savaites![]()
Tai jau iki 37 sav reikia tases susikrauti, tai vos ne menesi gali prastoveti
Life parašė:
Sveikos, na vakar ir mes ragavome gliukozę, aviečių skonio ir taip skaniai susigėrė 🤭 Tik po kokių 15 min. užėjo silpnumas, pykinimas. Na jausmas priminė pirmo trim…
O kur jūs pirkot tą gliukozę? Kiek mokėjot? Jūs turbūt ne Lt, aš vaistinėj paklausiau, sakė neturim tokios. Pasigooglinau tai kaina man išmetė beveik 40€
Kai tuo tarpu įprasti milteliai 1,49€

Spalva parašė:
Tai jau iki 37 sav reikia tases susikrauti, tai vos ne menesi gali prastoveti![]()
Šiaip rekomenduojama nuo 30 savaičių jau būti pasiruošus tašes
Eegliaa parašė:
Na kaip jūs???
Liumi parašė:
Mamytės Help! Peršalau.. nebenuryju seiliu, gerkle plysta, koset pradejau.. kaip gydytis??
Aš prispirkus buvau pastilių su kerpenomis. Stebuklų nepadaro, bet šiek tiek nuramina skausmą. O kreipėtės pas gydytoją? Jei rimtas uždegimas, jums paskirs vaistų, kad nebūtų blogiau dar.
Liumi parašė:
Mamytės Help! Peršalau.. nebenuryju seiliu, gerkle plysta, koset pradejau.. kaip gydytis??
Man labai gerai padeda propolio purskalas, jis naturalus, turetu but galima vartot. Jei domina, pasiklauskit vaistinej
aisku gerciau arbatas su medum dar plius skalauciau su druska.
Milda.... parašė:
Šiaip rekomenduojama nuo 30 savaičių jau būti pasiruošus tašes![]()
Skirtingi šaltiniai skirtingai rekomenduoja.
Zinoma, ir anksčiau ju gali prireikti, bet linkiu visoms, kad neprireiktu
Pasidalinkit patirtim ir žiniomis apie naujagimių "tapukus". Visai nenusimanau, parduotuvėse visko yra. Pradedant nuo kietesnių sportbačių, baigiant minkštomis tapkutėmis kūdikiams. Būtent kalbu dar apie mažiausius mažiukus iki 6mėn. Ar verta pirkt kažką panašaus į tikrus batukus? Nors ir žiema nusimato, bet, jei planuoju naudot vokelį, ar kažko panašaus prireiks
? Pradžioj galvojau apie vilnones naujagimių kojinytes tiesiog, bet parduotuvėse pamačius tiek visko pasimečiau
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai