SezamoSėkla parašė:
Koks geras! Ačiū labai!!
Tikrai nera uz ka
jau siokia tokia info yra
net nezinojau,kad tiek turi apzioti
SezamoSėkla parašė:
Koks geras! Ačiū labai!!
Tikrai nera uz ka
jau siokia tokia info yra
EglėR parašė:
Dėl vienos dar neverkite, pažiūrėkit kas su mano kojom vyksta, rugpjūtį pas angiologą, pažiūrės ar nėra krešulių...bet po nėštumo tik operacija ko gero :zliumbiu:…
Jezau, sakydama žiauriai iššoko, tikrai negalvojau, kad yra taip vargstančių, kaip jūs 🫂 linkiu, kad daugiau nebesikomplikuotų
verseckiene90 parašė:
Tikrai nera uz kajau siokia tokia info yra
![]()
Aš žinojau, nes dalyvavau keliuose žindymo kursuose, ir dar knyga perbėgau. Bet nu žinokit man už kursus šitas video 1000 kartų aiškesnis ir geresnis!
Aguonadanti parašė:
Sveikossakykite gal jau kuri pildete dekreto prasyma sodroje? Pasirinkus prašymą skirti motinystės išmoką už nėštumo ir gimdymo atostogų laikotarpį reikia įvest…
Turėtų būt parašyta jei gyd davė kokią pažyma, mano tarkim nuo 07-07 iki iki lapkričio kažkelintos
Stebukl3lis parašė:
Turėtų būt parašyta jei gyd davė kokią pažyma, mano tarkim nuo 07-07 iki iki lapkričio kažkelintos
Nedavė pažymos, sakė supildys dokumentus internete... Na reikės pasiskambinti kogero kitą savaitę
Sveikos, merginos. Kažkuriam forume mačiau diskusiją, bet jau neatrenku kur, tai atsiprašau už pasikartojantį klausimą. Hemoglobinas 115, feritinas 16. Jaučiu, lieps daktarė geležį vartoti. Jos ir paklausiu, kokią. Bet pamenu čia diskusiją apie kažkuriuos papildus, kur nekietina vidurių (?) ir labiau draugiški skrandžiui. Gal galit parekomenduoti? Noriu žinoti variantus. Ačiū!
Aguonadanti parašė:
Nedavė pažymos, sakė supildys dokumentus internete... Na reikės pasiskambinti kogero kitą savaitę
Tai kai supildys daktarė tada turi sodroj laiškas ateiti iki kada pateikė raštą. Bent jau man atėjo. Ir nėščiosios knygutėj ten kur dekreto tada įrašė nuo kada iki kada.
Sveikutes norėjau paklausti ar paskutiniam trimestre galima paracetamolio išgerti kad temperatūra numušti aukštesne nes nuo vakar peršalau tikriausiai ir atsirado temperatūros nuo 37.2 ir net pakyla iki 38 man jau baisu darosi tik visus kaulus laužo o ypač kojų raumenis 😭
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes norėjau paklausti ar paskutiniam trimestre galima paracetamolio išgerti kad temperatūra numušti aukštesne nes nuo vakar peršalau tikriausiai ir atsirado t…
Galima paracetamolio. Pati dabar sergu
sveikatos!
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai