Erikaja parašė:
Anksčiau Klaipėdoje reikėjo pirktis, dabar jau ir ten nebe![]()
Kad epidiuras Lietuvoje privalo buti nemokamas
jei jau praso pinigu, verta pasidometi ar cia viskas svaru🧐
Erikaja parašė:
Anksčiau Klaipėdoje reikėjo pirktis, dabar jau ir ten nebe![]()
Kad epidiuras Lietuvoje privalo buti nemokamas
jei jau praso pinigu, verta pasidometi ar cia viskas svaru🧐
Amber3 parašė:
Man tas pats del sunkumo, puikiai jus suprantu, nors turiu tik 1na vaika🙈 bet tiek kaip siemet dar nkd nesirgau, istisai gerkle, snarglys, kosulys🤦♀️ ka maze parne…
Jis del to ir daromas tik iki 6cm jei neklystu.. kad spetu apleisti kai jau 10cm buna.. bet bet kokiu atveju ji atjungia kai vyksta jau gimdymas. Bet saremiai
stumimo laiku zinoma juntami, bet kokiu atveju viska sakys daktaras ar akusere ka daryti ir kada. Bet nu kiek ten atkentet reika palyginus kiek reiketu kankintis su saremiais kol veriasi tai ner ko lygint😁
Sveikos, ar aš viena dar be vežimo?
mūsų pirmagimio Tutis labai senas buvo iš draugų (3 vaikus atveziojo ir mūsų 4 ) tai jau ratai susigadino. Ieškau kad būtų kuo lengvesnis, nes laukia 5 aukštas be lifto.. mašinoje abejoju kad la ikysim apačioje..kas kokį patart galit vezima, lopšį, arba 2 in 1 kai keičiasi i spartinuka. As nusiziurejusi.morhercare orb buvau.. ir Mutsy. Gal kažkas turite, ar net jau naudojote?
Laura Kad parašė:
Sveikos, merginos. Jeigu darbdavys Sodrai neteikia NP-SD dėl išmokos skyrimo, reikia susisiekti su darbdaviu ar Sodra susisieks? 🤔
Sodra susisieks
Laura Kad parašė:
Sveikos, merginos. Jeigu darbdavys Sodrai neteikia NP-SD dėl išmokos skyrimo, reikia susisiekti su darbdaviu ar Sodra susisieks? 🤔
As pranesiau pati darbdaviui, kad nera pateikti duomenys, tai jie iskart nusiunte reikiama info Sodrai.
Hamiuke parašė:
Sodra susisieks![]()
Ačiū 🌸
AMBER_ parašė:
Sveikos!
Kaip jaučiatės?
Mazoji buvo metuku,kai issiruosiau i Palanga viena su vaikais,be vyro. Jei butu pagalbininkas,galima ir greiciau
AMBER_ parašė:
Sveikos!
Kaip jaučiatės?
Pas senelius kokio menesio ar dar anksciau keliavom. kelione apie 2val tai visa laika pramiegojo🙂
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai