Miglė_A parašė:
Man po termino datos paskyrė kiekvieną dieną į stacionarą. Tai šiandien tonus pamatavo ir viskas. Vakar kaklelis buvo atsidaręs 1cm. Ryt darys ir echoskopiją ir kak…
kokiame mieste i stacionara vaikstote?🙂
Miglė_A parašė:
Man po termino datos paskyrė kiekvieną dieną į stacionarą. Tai šiandien tonus pamatavo ir viskas. Vakar kaklelis buvo atsidaręs 1cm. Ryt darys ir echoskopiją ir kak…
Lady2021 parašė:
Šiauliuose
Nå ka... Aš sekantį
VGN nuo penktadienio guliu dėl aukšto spaudimo. Vakar vakare pradėjo kamštis salintis, iš ryto prasidėjo paruošiamieji, 13 h daktarė apžiūrėjo, pasakė kad ten vos 1 cm tai kad tikrai šiandien ne gimdysi eik miegoti 😅
Aš jos paklausiau, pavalgiau pietų isgeriau valerijonų ir uzmigau. Atsikėlusi prieš 17, pavalgiau vakarene ir ką... Nubėgo vandenys
18 h davė pirma dozę skatinamuju, tai laukiu tu tikrųjų sąrėmiai 🤔 ir beje mums 37+2
Ingrid parašė:
Nå ka... Aš sekantį![]()
VGN nuo penktadienio guliu dėl aukšto spaudimo. Vakar vakare pradėjo kamštis salin…
Kuo lengvesnio gimdymo!
Ingrid parašė:
Nå ka... Aš sekantį![]()
VGN nuo penktadienio guliu dėl aukšto spaudimo. Vakar vakare pradėjo kamštis salin…
Lengvo gimdymo👍🤞🤞🤞🤞
Ingrid parašė:
Nå ka... Aš sekantį![]()
Lengvai ir greitai 😊❤️
O kodėl skatino taip greit?
Kiek žinai po vandenų nubėgimo laukia dar iki 12val kol prasidės kas nors 🤔
Salamanka parašė:
Lengvai ir greitai 😊❤️
O kodėl skatino taip greit?
Galbūt dėl aukšto spaudimo.
Ingrid parašė:
Nå ka... Aš sekantį![]()
Kuo lengvesnio gimdymo ir kuo greitesnio susitikimo!
Gal skambes labai keistai, bet kartais jauciu, kad leliui bejudant, kazkas sutraska mazdaug toj vietoj, kur jo stuburiukas, o gal petukas. Tikrai zinau, kad ne mano kuno garsas
ar kamnors vyksta kasnors panasaus...? galvoju, gal kaip musu stuburas traksteli, taip ir leliuko gali trakstelt...? skamba baisiai visai 👀
skaisteki parašė:
Gal skambes labai keistai, bet kartais jauciu, kad leliui bejudant, kazkas sutraska mazdaug toj vietoj, kur jo stuburiukas, o gal petukas. Tikrai zinau, kad ne mano…
Va būtent ir as ta garsa girdžiu ir draugas jau kelis kart išgirdo! 😁 Klausiau savo gydytojos apie tai, tai kaip i durnele pažiūrejo.. 😄
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai