bananana parašė:
Turime šį prietaisą, tai namuose būna visad 45-55proc drėgmės... Tai kiek suprantu, kad oras nekaltas😔
45 mažoka. Turėtų būti 55 - 60. Ypač jei nosis kišasi. Mums panašiai buvo. Didesnė drėgmė pagelbėjo.
bananana parašė:
Turime šį prietaisą, tai namuose būna visad 45-55proc drėgmės... Tai kiek suprantu, kad oras nekaltas😔
45 mažoka. Turėtų būti 55 - 60. Ypač jei nosis kišasi. Mums panašiai buvo. Didesnė drėgmė pagelbėjo.
Ingrid parašė:
Sveiki ☺️ prisiduodam ir mes 😀 šiandien 7:44 gimė dukrytė 👧🏼 2950g 50cm🥰
Iškart maža manikenė
sveikinimai!
Pumpurelis99 parašė:
Sveikos. Ar pirkote ir dejotes į ligonine pientraukį?![]()
Aš turiu elektrinį ant abiejų krūtų, bet nzn atimti ar ne 🤷 su dviem pirmais neprireikė 😀
Pumpurelis99 parašė:
Sveikos. Ar pirkote ir dejotes į ligonine pientraukį?![]()
Aš turiu bet į ligoninę nesidejau, nėra tikslo.
čiauškutė parašė:
Žinokit pas mane tas pats šiandien,nuo 00:08 prasidėjo pilvo skausmas kaip prieš mm toks stiprus,kad vaistuku norėjosi jau,bet užeidavo 5-10min ir praeidavo,ir taip…
Na, panašu, kad ir man tai tinka, nes nurimo viskas visiškai jau. Lauksim, gal naktį vėl kas užsikurs
Laikom kumštukus, kas nebedaug tokių neramių naktelių jau būtų, geriau gal verkiantis vaiką
persikelis94 parašė:
Sveikos. Visą dieną maudžia pilvo apačią, ką tik pasišalino gleivių kamštis. Kada galima tikėtis veiksmo?😅
antrinu toki pati klausima... Laukiu veiksmo 😬
Pienės_pūkas parašė:
Na, panašu, kad ir man tai tinka, nes nurimo viskas visiškai jau. Lauksim, gal naktį vėl kas užsikursLaikom kumštukus, kas nebedaug tokių neramių naktelių jau b…
Na kažkaip aš nusiteikusi,kad vistiek nakti reikės čia kažkuria važiuoti,nes kadangi skausmai naktimis uźeina,ir tikiuosi greit pasimatysim su leliukais 😊
Bet taip idomiai,kad nakti prasideda skausmai,o diena lyg niekur nieko 🤷♀️
skaisteki parašė:
antrinu toki pati klausima... Laukiu veiksmo 😬
Laukiam kartu 😁💙 Ar jums skausmai reguliarūs?
25 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai