Spooky parašė:
Oj as irgigeriu po 125
Su pirmu nestumu i pabaiga ir 150 gert reikejo
O pvz nebūna jum seip ne tik tada kai nėštumas, kad pulsas padidėjęs? Ir labai ji jaučiate? Va kai skydliaukės nėra.
Spooky parašė:
Oj as irgigeriu po 125
Su pirmu nestumu i pabaiga ir 150 gert reikejo
O pvz nebūna jum seip ne tik tada kai nėštumas, kad pulsas padidėjęs? Ir labai ji jaučiate? Va kai skydliaukės nėra.
Gerdukas parašė:
O man baisiai pučia 3 diena pilvą 😶🌫️ Kaip jums, mamos? Kaip kovojat su tuo?
ir man pradejo vel pusti, ypac vakarais, jeigu daugiau pavalgau. Tai net ir skauda atrodo visus vidurius ir pilva pradeda tempti. Ka daryti - nezinau, stengiuos neprisivalgyti pries uzmiegant bent pora valandu
Sveikos, ar yra kam problemu darbuose po zinios, kad laukiates? Turiu be zmogiskumo kolege, atrodo tik ir kisa pagalius i ratus. Sako, kad atrodai gerai, nors tau ziariai bloga ir tt. Bando viska priesingai sakyti. Tvyro itampa, ko anksciau nera buve.
Ar einate i darba, ar dirbate nuotoliu? Kiek skaiciau, tai darbdavys netgi turi turi tenkinti nėščiosios prašymus ar tai dirbti nuotoliu, ar puse dienos.
https://socmin.lrv.lt/lt/naujienos/nestumas-ir-pirmieji-vaiko-prieziuros-metai-ka-turite-zinoti
skaisteki parašė:
ir man pradejo vel pusti, ypac vakarais, jeigu daugiau pavalgau. Tai net ir skauda atrodo visus vidurius ir pilva pradeda tempti. Ka daryti - nezinau, stengiuos nep…
Aš bandau po vakarienės eiti pasivaikščioti, nes darbas sėdimas sakau gal kažkiek įtakoja🙈
skaisteki parašė:
ir man pradejo vel pusti, ypac vakarais, jeigu daugiau pavalgau. Tai net ir skauda atrodo visus vidurius ir pilva pradeda tempti. Ka daryti - nezinau, stengiuos nep…
Va, va man tas pats, taip pilvas išsipučia, kad net tempti pradeda 😬 jausmas labai nemalonus.
Baby_1 parašė:
Sveikos, ar yra kam problemu darbuose po zinios, kad laukiates? Turiu be zmogiskumo kolege, atrodo tik ir kisa pagalius i ratus. Sako, kad atrodai gerai, nors tau z…
Dirbu is namu, pagal mano prasyma, bet jau vis uzsimena, kad gal i ofisa ateiciau🤦🏻♀️
Wings parašė:
Aš bandau po vakarienės eiti pasivaikščioti, nes darbas sėdimas sakau gal kažkiek įtakoja🙈
Vat ir man tas sedimas darbas🤦🏻♀️ Antra diena po atostogu ir jau sian labiau tempia pilva
nors per atostogas savijauta puiki buvo
Baby_1 parašė:
Sveikos, ar yra kam problemu darbuose po zinios, kad laukiates? Turiu be zmogiskumo kolege, atrodo tik ir kisa pagalius i ratus. Sako, kad atrodai gerai, nors tau z…
Aš užsiprašiau puse dienos darbe sėdėti, o kitą dienos pusę iš namų dirbu. Atrodo ir gyvenimas prašviesėjo. Prieš tai labai pavargdavau darbe nuo 8 iki 5 būti, namuose jėgų nebebudavo, susitvarkyti ir valgyti pasidaryti didžiausia kančia buvo. O dabar viskam jėgų turiu, kada noriu, tada pailsiu ir vėl darbuojuosi. ROJUS 😇
Vectra parašė:
Dirbu is namu, pagal mano prasyma, bet jau vis uzsimena, kad gal i ofisa ateiciau🤦🏻♀️
Niekas nenori isleisti. Man tai keista, koks skirtumas jei visi daebai padaryti. Pas mane tai isvis to darbo nera daug, tai sedi kad sedeti... jum pasiseke, kad leido nuotoliu.
Narbaja parašė:
Aš užsiprašiau puse dienos darbe sėdėti, o kitą dienos pusę iš namų dirbu. Atrodo ir gyvenimas prašviesėjo. Prieš tai labai pavargdavau darbe nuo 8 iki 5 būti, namu…
Geriau tikrai, negu visa diena kedeje... o kaip del testu? Testuojates? Nes pas mus tai profilaktini dar reikia darytis, kas 7-10d.
bambonkia parašė:
Sveikos, ir mes po.susitikimo vakar😍 laukiame antros dukrytes❤ viskas gerai
Sveikinu❤️ mes vakar buvom ir konkreciai nepasake lyties, niekaip nesirode🤦♀️ sako lyg kazka maciau bet ten gal virkstele sako nu bet 33sav.jau 100% pasakysiu tai realiai cia bus lapkricio pati pabaiga🤦♀️
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai