Baby_1 parašė:
Niekas nenori isleisti. Man tai keista, koks skirtumas jei visi daebai padaryti. Pas mane tai isvis to darbo nera daug, tai sedi kad sedeti... jum pasiseke, kad lei…
Apie testus dar nieko nekalbėjo, tai nežinau kaip bus 😊
Baby_1 parašė:
Niekas nenori isleisti. Man tai keista, koks skirtumas jei visi daebai padaryti. Pas mane tai isvis to darbo nera daug, tai sedi kad sedeti... jum pasiseke, kad lei…
Apie testus dar nieko nekalbėjo, tai nežinau kaip bus 😊
O aš šiandien taip pat buvau echo. Sveria virš 300g, ėmė vidurkį visų išmatavimų kokiam laikui atitinka, tai pagal atitikimą 19+5, bet pagal echo šiaip, tai 19sav. Pasirodyt lyties ir nelabai nori. Neužtikrintai pasakė kad gal berniukas, bet sako jei sakytų sporinam, tai nesutikčiau 😊
Šiaip džiaugiuos, kad viskas gerai. Sakė dabar susitiksim tik termino dieną 🤷♀️ tai echo jau kaip ir nebeturėsiu. Nebent sakė, jausiuos blogai, tai važiuot. Žiūrėsiu ką dar sakys endokrinologai. Ar jie siųs registruotis echo ar ne. Nes pirmo nėštumo metu siuntė. Su pirmu nėštumu buvo ir įrašyta gd, o šiuo metu ne 🤷♀️ tai įdomu kažkaip kaip skirtingai prižiūri nėštumus
Baby_1 parašė:
Sveikos, ar yra kam problemu darbuose po zinios, kad laukiates? Turiu be zmogiskumo kolege, atrodo tik ir kisa pagalius i ratus. Sako, kad atrodai gerai, nors tau z…
Tai jei dirbsite pusę dienos, mokės irgi kaip už pusę. Vargu ar apsimoka prieš vaiko priežiūros atostogas.
Aš dirbu iš namų, realiai taip ir nepradėjau į ofisą važinėti po pirmo vaiko priežiūros atostogų. Sutarėm su vadove, kad mums abiems tai priimtinesnis variantas nei kad sėdėčiau nedarbingume nuolat. Nes ir man tausojantis režimas skirtas, ir pirmagimė nuolat serga.
Milais parašė:
Tai jei dirbsite pusę dienos, mokės irgi kaip už pusę. Vargu ar apsimoka prieš vaiko priežiūros atostogas.
Galima puse nuotoliu, puse vietoje. Moka kaip uz visa darbo diena. Jau esam ir taip dirbe. Bet kolkas niekas nesiulo... bandysiu sneketis.
Jums pasiseke, kad vadove tokia supratinga🙄
Baby_1 parašė:
Sveikos, ar yra kam problemu darbuose po zinios, kad laukiates? Turiu be zmogiskumo kolege, atrodo tik ir kisa pagalius i ratus. Sako, kad atrodai gerai, nors tau z…
Is namų dirbu, taip ir ne grįžau po karantino. Pas mus visiems išeina dirbti is namų, tai leidžia nors kažkiek dienų kitiems, o nuo manęs išvis atstojo, nieko nesako, ofise nesu buvus šitam išvis 😀 ir jau neisiu iki dekreto. Nezinau ko eiti, jei galiu viską is namų daryt.
Pienės_pūkas parašė:
Is namų dirbu, taip ir ne grįžau po karantino. Pas mus visiems išeina dirbti is namų, tai leidžia nors kažkiek dienų kitiems, o nuo manęs išvis atstojo, nieko nesak…
Pas mane ta pati situacija, grizom vasara, bet tikslo nera. Viska pasidarai namie be jokiu problemu.bet.. yra tu sovietiniu moteriskiu, kurios is principo aiskina kd turiu sedet darbo vietoj, nesvarbu kaip tu jautiesi. Nelinkiu niekam tokio kolektyvo
O jūs dar nieko neapmokote į savo darbo vietą? Nes aš turiu mokinę, dalinamės vienu kompiuteriu, tai labai sunku dirbti taip ir sėdėti, bei stebėti kaip dirba. Būna, kad nespėjam, tenka ir namuose grįžus padirbėti. Norėčiau ir aš pusę dienos ofise pusę iš namų, nes labai sunku išsėdėti visą dieną, bet kai vienas kompiuteris tai atrodo lieka pasvajoti🤦♀️🤧
Burbulas2 parašė:
Aš kai Norvegijoj, tai čia kitokia tvarka, tai šeimos daktaras echo padaro, laukiu 18-19 sav echo ligoninėje. Tai man taip buvo atėmęs su praeitu nėštumu, o ligonin…
O tai Norvegijoj šeimos daktaras nesiunčia pas ginekologą,tiesiog pats viską tikrina? 🤔
Anzelika25 parašė:
O tai Norvegijoj šeimos daktaras nesiunčia pas ginekologą,tiesiog pats viską tikrina? 🤔
Tai čia apžiūros pas akušerę, o echoskopas tik tas 18-20 savaičių. Kitokia čia sistema. Ginekologinės apžiūros nėra per visą nėštumą, jei viskas tvarkoj.
Burbulas2 parašė:
Tai čia apžiūros pas akušerę, o echoskopas tik tas 18-20 savaičių. Kitokia čia sistema. Ginekologinės apžiūros nėra per visą nėštumą, jei viskas tvarkoj.…
Pati ketvirtadienį eisiu,tai net nežinau ko tikėtis .
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai