Vanill parašė:
Ar naudojate kokius kremukus nuo stryju? 😊
Naudoju Mustela firmos krema nuo striju dienos metu, o Bio oil, aliejiniu pagrindu, palieku vakarui, kad netepti rubu nes nesusigeria jis man akimirksniu
Vanill parašė:
Ar naudojate kokius kremukus nuo stryju? 😊
Naudoju Mustela firmos krema nuo striju dienos metu, o Bio oil, aliejiniu pagrindu, palieku vakarui, kad netepti rubu nes nesusigeria jis man akimirksniu
Linaces parašė:
O jūs dar nieko neapmokote į savo darbo vietą? Nes aš turiu mokinę, dalinamės vienu kompiuteriu, tai labai sunku dirbti taip ir sėdėti, bei stebėti kaip dirba. Būna…
aš manau nuo spalio pabaigos- lapkričio pradžios pradėsiu žmogų apmokinti į savo vietą. bet kadangi ji šalia manęs gyvena, tai sakėm iš bėdos jeigu blogai jausiuos, iš mano namų dirbsim, kaip, kad aš dabar- 4 dienos namie, 1 ofise
Manilla parašė:
O pvz nebūna jum seip ne tik tada kai nėštumas, kad pulsas padidėjęs? Ir labai ji jaučiate? Va kai skydliaukės nėra.
Būna, man nestumo metu tai aisku kosmose tas pulsas, bet ne enestumo metu - jei geriu 100 daug jegu, svoris geras - bet pulsas aukstokas, tai geriu 75 - tada jegu ne tiek daug, svoris linkes augti ( aisku ne nutukimas, bet i pilnesne puse nei noreciau
)) bet tada pulsas man komforti zonoj
Gerbera0 parašė:
Sveikos. O kaip sakykit pirmakartems jau su pilveliais? Ar aplinkiniai jau pastebi, kad laukiates? Man siuo metu 17+4, bet su rubais nesimato nieko, pati tik matau …
Pas mane jau gerai iššokęs, bet aš pati nemažai savo riebaliuko turiu. Ypač vakarais kaip arbūzas 🍉 jau. Dirbam tame pačiame darbe su vyru, tai kai kurie kolegos lazdavoja vyrą, kad turbūt trynukus turėsi 🤣🤣🤣
Salamanka parašė:
Skaitau skaitau aš apie sėdimus jūsų darbus ir pavydžiu 😅 mano darbas visa diena ant kojų, pirmyn atgal, pasilenkti, atsitūpti, atsistoti.. Realiai turiu tik pietų …
Aš džiaugiuosi, kad mano darbas pusiau sėdimas. Atostogavom namie, mažiau vaikščiojau, tai buvo vėl pykinimas 🤢, nuovargis pasireiškęs. Grįžus darban į rutiną žymiai geriau jaučiuosi 😊
Innii parašė:
aš manau nuo spalio pabaigos- lapkričio pradžios pradėsiu žmogų apmokinti į savo vietą. bet kadangi ji šalia manęs gyvena, tai sakėm iš bėdos jeigu blogai jausiuos,…
As jau apmokinsiu nauja žmogų nuo rugsėjo pabaigos, teks grįžti i darbą, bet susitariau kad po pusę dienos dirbsiu ofise , gal nebus taip sunku.
Siandien buvome pasimatyme, greičiausiai turėsime mergaite 🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️ 19 savaičių, viskas Ok pagal duomenis
Atytė parašė:
Gal kuri žino, kaip yra su nepanaudotom atostogom?jeigu pvz išeini į dekreta nustatyta diena, ir neišnaudoji atostogu? Kažin kaip tada labiau apsimoka? Nes jau …
Kai išeisit į dekretą, nepanaudotos atostogos nedings. Jei išnaudosit, tai vidurkis nepakis, nes skaičiuojama nuo 3 paskutinių mėn vidurkio. Nepamirškit, kad jei į dekretą paskutiniai mėnesiai neįeina, tai į VPA vidurkį įeina 😊
Atytė parašė:
Gal kuri žino, kaip yra su nepanaudotom atostogom?jeigu pvz išeini į dekreta nustatyta diena, ir neišnaudoji atostogu? Kažin kaip tada labiau apsimoka? Nes jau …
Atostogos po 3 metų anuliuojasi, tai jei yra galimybė geriau jas išnaudoti prieš dekretą. Jei į darbą nebegrišite, tai jums išeinant išmokės nepanaudotas atostogas😊
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai