rukola parašė:
Turbit kaip kuriai susviecia🤷♀️
Reiks pasiklaust , kai eisiu uz savaites😄🤍
rukola parašė:
Turbit kaip kuriai susviecia🤷♀️
Reiks pasiklaust , kai eisiu uz savaites😄🤍
Sveikos, gal yra mamų su skydliaukės problemomis? Gal galite pakomentuoti - ar FT4 per aukštas gerokai?
Laukiuosi 9 savaitę, endokrinologė skyrė tik TTH tyrimus, skaičiai normose. Perskaičiau, kad FT4 ypatingai svarbus dėl įv. apsigimimų ir pan., todėl pasidariau tyrimą savarankiškai. Bet žiūriu, kad per didelis pagal normas

Vijūnėlė parašė:
Sveikos, gal yra mamų su skydliaukės problemomis? Gal galite pakomentuoti - ar FT4 per aukštas gerokai?
Jūs vartojate vaistus papildomai?
Pisces parašė:
Jūs vartojate vaistus papildomai?
Taip, geriu kiekvieną dieną tiroksiną po 75 mg. Kai tik sužinojau, kad pastojau, endokrinologė padidino dozę šiek tiek.
Vijūnėlė parašė:
Taip, geriu kiekvieną dieną tiroksiną po 75 mg. Kai tik sužinojau, kad pastojau, endokrinologė padidino dozę šiek tiek.
Tai va, jums šita dozė šiek tiek per didelė. Tth puikiau nei puikus. Aš sumažinčiau dozę, kas antrą dieną po 50 mg gerčiau. Ir tikrinčiau vėl po dviejų savaičių koks pokytis.
Pisces parašė:
Tai va, jums šita dozė šiek tiek per didelė. Tth puikiau nei puikus. Aš sumažinčiau dozę, kas antrą dieną po 50 mg gerčiau. Ir tikrinčiau vėl po dviejų savaičių kok…
O galbūt turite patirties su FT4, ar jis labai per didelis? Ar jis kyla nuo per didelės tiroksino dozės?
Nes jau spėjau prisiskaityti kaip blogai per dideli FT4 rodikliai ir apėmė pirmakartės nėštukės panika
Pisces parašė:
Taip, man prieš pastojant vienu metu buvo užkilęs virš normos. 🙂 Reikėjo sumažinti tiroksino dozę. Paskui nėštumo metu kažkaip stabilizavosi. Nors ir dozę teko didi…
Supratau
Gerai, kad trečiadienį turiu skambutį su endokrinologe, pakomentuos. Šiaip labai keista, kodėl endo iš karto neskyrė FT4, kiek skaitau, tai svarbu stebėti ne vien TTH.
SweetLemon parašė:
Skaičiau, kad maždaug nuo 10 sav perima darbą placenta, tai dėl to ir gerėja 🤗 aš irgi jau kuri diena pastebiu, kad keičiasi pojūčiai ☺️
Man taip pat jau ir skrandis pradėjo dirbti ir lyg krūtinė nebe tokia akmeninė. Lyg ir jėgų atsiranda
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai