mindre30 parašė:
Mes irgi šiandien sulaukėme broliuko 😍 gimė 12:23 4740 gr ir 56 cm. Pavyko pagimdyti pačiai per 3 valandas😍
Sveikinimai ❤️🤗
mindre30 parašė:
Mes irgi šiandien sulaukėme broliuko 😍 gimė 12:23 4740 gr ir 56 cm. Pavyko pagimdyti pačiai per 3 valandas😍
Sveikinimai ❤️🤗
mindre30 parašė:
Oho! Mano pirmagimis 2 menesiu tiek svere, mintis pagimdyti toki uch nugasdina.
O per tris valandas turit omeny kad isstumet. ar visas gimdymas nuo saremiu tiek truko?
Sveikinimai!
Ačiū už sveikinimus, kitiems leliukams taip pat sveikatos ❤️
Mano pirmagimis gimė 4160 ir 55cm. Tai mažesnio nelabai tikėjaus 😀
Visas gimdymas 3 val. 3 stumimai ir gimė kukulis 🙈 norėjau jau juo greičiau pagimdyt, nes beveik savaitę prabuvau ligoninėje su 3cm kakleliu be veiklos. Ačiū dievui vaistų skatinamuju nereikėjo, pakako vandenų nuleidimo. Ką galiu tikrai patarti, kad be galo svarbu kvėpavimas, savo kūno pajautimas ir stūmimas ne atsigulus. Jei tik atsigulsit viskas, plyšimai ir stūmimas pailgėja. Tokią patirtį turėjau su pirmu vaiku. O dabar labai daug domėjaus, žiūrėjau paskaitas apie gimdymą ir akivaizdus skirtumas, kad net jei ir didelis vaikas galima pagimdyt be plyšimų. Ir po šio gimdymo žymiai geriau jaučiuos.
mindre30 parašė:
Sveikinimai! ❤️
O tai kokioj pozoj gimdėt, jei nepaslaptis?
mindre30 parašė:
O leidzia ligoninej rinktis poza? 🤔
mindre30 parašė:
Gerai, kai leidžia rinktis. Šiaulių MVK tai ne. Nebent ten kažkas stringa, stangos dingsta gulint ant nugaros. Tada ant šono leidžia. 🤦🏼♀️ O gal aš norėčiau, tarkim atsitūpus ar pusiau stovint... Ech... 😏
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai