Eistela parašė:
Sveikinimai! ❤️
O tai kokioj pozoj gimdėt, jei nepaslaptis?
Gimdžiau sėdom įsispyrus į lovos ranktorius. Per stangas gyliai įkvėpus lėtai stumiau dėl to užteko kelių stangų. O su pirmagimiu kelias valandas vien stūmimas trūko 🙈

Eistela parašė:
Sveikinimai! ❤️
O tai kokioj pozoj gimdėt, jei nepaslaptis?
Gimdžiau sėdom įsispyrus į lovos ranktorius. Per stangas gyliai įkvėpus lėtai stumiau dėl to užteko kelių stangų. O su pirmagimiu kelias valandas vien stūmimas trūko 🙈

mindre30 parašė:
Leidžia rinktis, kaip prieš tai kažkuri mama rašė, kad ant kamuolio gimdė 🤔. O aš būtent Šiaulių Mkv ir gimdžiau ir leido, taip siūlė gultis kai prasidėjo stangos, …
Kaip smagu girdeti!
O kad prie tokio dydžio vaikelio užteko trijú stūmimú ir neplyšot išvis įkvėpimas
O kaip gimdyt ant kamuolio? kažkaip nestabilu atrodo
VGN esu mačius gimdymo kėdę su virve įsikibimui, pasirodė patogus reikalas. Bet kadangi svajoju apie epidurà, turbūt netels eksperimentuot. Nors kas ten žino.
2for1 parašė:
Kaip smagu girdeti!
Po epiduro neleidzia keltis iš lovos, kaip tik toj gimdykloj buvau su pirmuoju
2for1 parašė:
Kaip smagu girdeti!
Aš gimdžiau ant kamuolio. Na iš pradžių tai tik taip sėdėjau, sukiojau klubus. Ir viskas labai greit prasidėjo tai vyrui tik greit "greičiau nugarą laikyk, gimdau jau". Na ir vyras iš nugaros, o seselės už rankų laikė.
Klinikose, kai paskaitėlei buvau tai pasakojo apie tai, jog gimdymo pozą galima rinktis, o bet tačiau, kartais dėl netinkamai pasirinktos pozos jie negali įvertinti tam tikros gimdymo rizikos: kažko nedamato, negali visko gerai kontroliuoti ir pan. Tai manau, kad čia daug faktorių susideda😉
mindre30 parašė:
Gimdžiau sėdom įsispyrus į lovos ranktorius. Per stangas gyliai įkvėpus lėtai stumiau dėl to užteko kelių stangų. O su pirmagimiu kelias valandas vien stūmimas trūk…
Super! Ačiū už info. Kažkaip su pirmu gimdymu per daug nesigilinau į tas visas pozas, žinojau jas, nes skaičiau domėjausi tuo, bet dėl prasidėjusios Coronos buvo visi gimdymo gyvi parengiamieji kursai atšaukti... tai ir liko tik teorinės žinios.
Rasyte92 parašė:
Labukas gal kuriai atliko kūdikio apsukima rankiniu būdu??? O gal dar tik ruošėtes šiai procedūrai? Kokios nuomonės?
Tik viena nuomone-nesutikt😑
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai