Morengas parašė:
Tik viena nuomone-nesutikt😑
Pritariu. Kiek domejausi,tai net negarantuoja,kad vel atgal neatsisuks. As siaip gydytojais labai pasitikiu,bet sito dalyko tikrai nebuciau norejusi. Gerai,kad ir neprireike.
Morengas parašė:
Tik viena nuomone-nesutikt😑
Pritariu. Kiek domejausi,tai net negarantuoja,kad vel atgal neatsisuks. As siaip gydytojais labai pasitikiu,bet sito dalyko tikrai nebuciau norejusi. Gerai,kad ir neprireike.
Rasyte92 parašė:
Labukas gal kuriai atliko kūdikio apsukima rankiniu būdu??? O gal dar tik ruošėtes šiai procedūrai? Kokios nuomonės?
Mano vaikas sėdi, bet prižiūrinti gydytoja net neužsiminė apie apgrezima, sakė, jei sėdi, reiškia jam taip reikia. Nors buvau nusprendusi atsisakyti, jeigu ir būtų pasiūliusi. Tai reiškia nėra tokia jau šventa procedūra, jeigu kai kurie gydytojai net nesiūlo jos. Ramia širdim gausiu siuntimą į ligoninę Cezario pjūviui. Ir džiaugiuosi.
Rasyte92 parašė:
Labukas gal kuriai atliko kūdikio apsukima rankiniu būdu??? O gal dar tik ruošėtes šiai procedūrai? Kokios nuomonės?
Nesukit
Sveikutes, mano mazylis vasarinukas. isaugom liko pampersiuku huggies elite nr1 3 pakuotes. is viso 248vnt, gal kas nori pigiau perpirkti? 😊 35eur uz visus. nepykit uz tokis cia reklama, bet reikalingas visoms mamytems daiktas, tai gal kuri nores uz pigiau. jei ka domina parasykite zinute privacia🙂 Vilnius, vaidotai. 
Morengas parašė:
Neturiu ir as vardo dukrai😔 niekas netinka
Man taip pat 🙃
Kakzaip sunku issirinkti
Eistela parašė:
Sveikinimai! ❤️
O tai kokioj pozoj gimdėt, jei nepaslaptis?
Aha man irgi idomu, jau laiko nebedaug kad seminaru rasti. Gal galit placiau patarti
gintarinee parašė:
Man taip pat 🙃
Kakzaip sunku issirinkti
Gal kokiu turit bent variantu😔 virs 400 puslapiu perejau TD mergaiciu vardu. Tas pats per ta pati nei vieno bent patikusio neradau. Retu vardu forumas o raso tokius kuriuos kas antrai mergaitei duoda. Kai atrini i klase mokykloje ir dar trys bendravardes sedi😩
Rasyte92 parašė:
Vienuose nėščiųjų kursuose akušerė sakė, kad geriau nesukti leliuko. Nes dažnai vaikai neapsiverčia dėl anatominių priežasčių. Arba pvz per trumpa virkštelė apsivertimui. Tai galima prisidaryti problemų.
faktas tas, kad treciose salyse tokia procedura daroma kaip du kart du, paprastai. Neklausia net nesciuju kartais,zino ji ar nezino kas tai yra, nori ar nenori, apsuka daktaras pagal save, o pasekmes palieka nesciajai. Pas mus issivysciusiose salyse net atskiro paraso reikia, kad tokia procedura butu atlikta ir dar ne visur jos imasi..Retai kur, nes tai pavojinga procedura ir nera nekalta. Tuo viskas pasakyta. Neverta rizikos.
Morengas parašė:
Gal kokiu turit bent variantu😔 virs 400 puslapiu perejau TD mergaiciu vardu. Tas pats per ta pati nei vieno bent patikusio neradau. Retu vardu forumas o raso tokiu…
Oi su vardu pas mus šį kartą irgi buvo daug diskusijų... bet jau galiausiai apsistojom ties vienu. Pergyvenau, kad panašus į sesės vardą, bet kad irgi peržiūrinėjom daugybę variantų ir niekas taip nepatiko ir neatitiko mūsų su vyru kriterijų kaip šis. Arba vienam nepatiko arba kitam ir vis grįždavom prie to paties. Tai žiūrėsim ar gimus, nuomonės nepakeisim, bet su pirmagime nuo pat pradžių nekeitėm.
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai