Vienaragis parašė:
Nu ką, as nuo vakar su sūneliu ant rankų, 3,7kg, 56cmCezaris praėjo sklandžiai, visa kita kol kas taip pat! Cholestazes ir kitu nestumo negalavimu kaip nebūta 😂…
Sveikinimai!❤️
Vienaragis parašė:
Nu ką, as nuo vakar su sūneliu ant rankų, 3,7kg, 56cmCezaris praėjo sklandžiai, visa kita kol kas taip pat! Cholestazes ir kitu nestumo negalavimu kaip nebūta 😂…
Sveikinimai!❤️
mindre30 parašė:
Ir nieko 🙈 skausmų nėra, vandenys nenubėga. Šiandien apžiūrėjo, kad skaidrūs vandenys, o kaklelis prasiveręs 3cm😒
Pas mane lygiai tas pats, 3cm ir nieko 🙈
Vienaragis parašė:
Pati stebiuosi, bet labai gerai. Šįkart visai kita patirtis, gavau vaiką ant krūtinės, atrišo rankas, galėjom pabandyt žindyti iš karto. Po operacijos irgi lengvai …
Sveikinimai susilaukus 💐. Man irgi planinis CP antradieni bus, tai taip pat pazadejo kitokia patirti, pirmas buvo extra, nu tai ziureism
Morengas parašė:
As tyliai pavydziu kurioms kazkas prasidejo arba jau ligonineje🙂 as jau sutikciau 38 sav trecia gimdyti, nes pirmi du ryskiai po terminu buvo. Galvoju gal trecias …
Aš einu iš proto kaip noriu greičiau pamatyti savo vaiką bet manau bus po termino nes 38 savaitės tik sunku eiti ir viskas eina kažkokios iskiros bet nežinau ar čia kamštis ar taip turiu jų nes ginekologas sakė kad turiu iskiru per daug bet man čia visą nėštumą taip ir nežinau atrodo isigidau ir vėl yra 😔
Na va viskas.. paaagaliau 😂😂😂 Kaip ir minėjau, nubėgo vandenys nakti 1:30. Gimdomo namuose buvom apie 03-04h nes sugalvojom dar degalinej sustoti. Skausmu nebuvo, bet labai pergyvenau nes bėgo rūžavi vandenys. Atvažiavus, sake nėra jokios gimdymo veiklos. Tai va paryčiais, po palata pirmyn atgal, pirmyn atgal. Ryte su vyru valandike numigom. Ir pravaikščiojau iki pat 13:30. Lygiai 12h 😂 13:30 jau sūnus buvo ant rankų 😍 išstūmiau, per 2 sąremius. Išėjo apie 3 minutes 🙈🙈 neplyšau, tik sake truputi nubrozdinta. Tik labai dėkoju Dievui už šį vaikelį, nes sakė kad virkštele buvo priaugusi prie placentos, ir kad viskas galėjo baigtis liūdnai, laimingas vaikelis. Tai kiek išgazdino, tikiuosi viskas bus gerai.. O dičkis gimė 4,050g 55cm 😊😊 Ir turim bėrima kažkoki ant kūno, tai rytoj darys kraujo tyrimus dėl infekcijos
Anilev parašė:
Na va viskas.. paaagaliau 😂😂😂 Kaip ir minėjau, nubėgo vandenys nakti 1:30. Gimdomo namuose buvom apie 03-04h nes sugalvojom dar degalinej sustoti. Skausmu nebuvo, b…
Sveikinimai didžiausi ramiu nakteliu jums♥️
Anilev parašė:
Na va viskas.. paaagaliau 😂😂😂 Kaip ir minėjau, nubėgo vandenys nakti 1:30. Gimdomo namuose buvom apie 03-04h nes sugalvojom dar degalinej sustoti. Skausmu nebuvo, b…
Kaip sveikinu🙂🙂🎈🎈 per du saremius... kad man tokia laime😳 man reikejo antram sunui visos valandos ir aisku bjauraus plysimo. Gal trecia karta pasiseks🎈dziaukites!! jau po visko
Sveikos merginos turiu klausimą esu nėščia 38 savaitę pilvas dažnai būna sukietėja ir būna kad suskausta turiu iskiru bet turiu visą nėštumą jų bet dabar nebesuprantu ar tai gal tas kamštis išeina.? Bet būna dažnai kad suspaudžia pilvą baisai stipriai ir išeina tik dujos atrodo kad jau gimdyti pradėsi 😔
Morengas parašė:
Kaip sveikinu🙂🙂🎈🎈 per du saremius... kad man tokia laime😳 man reikejo antram sunui visos valandos ir aisku bjauraus plysimo. Gal trecia karta pasiseks🎈dziaukites!!…
Ačiū jums ❤️ Na tas plyšimas kaip supratau, priklauso nuo jusu
Viktorija1233 parašė:
Sveikos merginos turiu klausimą esu nėščia 38 savaitę pilvas dažnai būna sukietėja ir būna kad suskausta turiu iskiru bet turiu visą nėštumą jų bet dabar nebesupr…
mano nuomone, vaikutis spaudzia jums viska del to ir tokie pojuciai. Jis juk uzauges jau ir vis dar auga ir yra su visa savo 'iranga' vandenmaisiu, placenta. Kamstis tai visai kas kita nei isskyros, manau atskirtumete, ir matytumete, kai jis pasisalins. Kad isskyru pagausejo taip buna daugeliui
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai