brituke parašė:
Kai sužinojo, kad laukiuosi, mano uošvienė labai retai parašo 😂 aj yra kaip yra, nepergyvenu, visvien kažkaip jaučiu, kad mamos labiau pergyvena dėl savo dukrų, o n…
Pas mane atvirkščiai 😂
brituke parašė:
Kai sužinojo, kad laukiuosi, mano uošvienė labai retai parašo 😂 aj yra kaip yra, nepergyvenu, visvien kažkaip jaučiu, kad mamos labiau pergyvena dėl savo dukrų, o n…
Pas mane atvirkščiai 😂
Aš vėl po vizito pas gydytoją, šią savaitę jau antrą kartą. Dariau pratimus namuose, kad apsiverstų sūnelis ir valio, jis jau galvyte į apačią.
Labai pakėlė nuotaiką. Gydytoja pamačius mano pilvą iškart pasakė, kad pasikeitė pilvelis, matosi, kad vaikelis poziciją bus pakeitęs. Patikrino ir tikrai.
Dabar jau reik tikėtis, kad nesugalvos dar vartytis.
Dabar vizitas po dvieju savaičių. Ir prieš vizitą vėl kraujo ir šlapimo tyr prieš tai reikės pasidaryti.
Gerrberra parašė:
Kad taip tylu čia paskutiniu metu užklausiu kaip santykiai su uošvenėm klausia kaip jaučiatės?🤔
Maniške tai viskas gerai, tikrai klausineja nuolat kaip man sekasi. Labiau erzina vyro mociute, kuri prekiauja kazkokiais zoliniais preparatais, kuriu sudeties pati turbut nesupranta, kiša juos man, o vyras, kad močiute neisižeistu aišku jai sako, kad vartoju aš juos 🤣 Tai net neprimetat kokia reklamine kompanija esu, aš čia tuos vaikus pasirodo vis dar nešioju ir taip gerai atrodau bei jauciuos pasak jos stebuklingu žoliu, visiem giriasi 🤣🤣🤭🤭 aj smagu paklausyt. O siaip pati jau tiesa pasakius ir noriu ilgiau panešiot, bet jeigu kojos nervas iki galo liks užspaustas kaip dabar, tai pizda kokia kancia cia manes laukia, jausmas toks kaip radikulito beveik 🤣 per pora dienu is sveikos guvios nestukes kazkokia klapata patapau
Gerrberra parašė:
Kad taip tylu čia paskutiniu metu užklausiu kaip santykiai su uošvenėm klausia kaip jaučiatės?🤔
Mano santykai su anyta puikūs visus 11 santuokos metų na ir draugystės laikotarpiu. Šiaip ji yra griežta moteris, savo tris vaikus auklėjo labai griežtai, bet su anūku griežtumo nematyt.
Bet tokios galbūt dauguma močiučių. Labai jaučiu jos palaikymą, visada pirmenybbę teikia man, o ne sūnui savo. Sakė vyras, kad jam esant progai primena, kad reik mane palepinti, kad tik nesunervinti, kad rūpintis ir pan .
Na ir pati matau kaip ji nuoširdžiai manimi rūpinasi. Bet ji nėra iš tų, kuri būtų landi, įkyri, paskambina tik jeigu ilgeliau neužsukam, pasiteirauja maloniai. Esant reikalui visada anūką pažiūri, nors tuo nepiknaudžiauju. Mano mama mirė prieš tris metus... Man buvo baisus smūgis, nes mūsų santykiai buvo labai artimi, ji buvo nereali... Po mamos mirties anytos ramstis buvo labai jaučiamas. Pamenu, kuomet pagimdžiau sūnų anyta kiekvieną dieną įdėdavo maisto dėžutę pietus man, kada mama mano dirbo Norvegijoje ir atvažinėdavo į Lt kas mėnesį. Vyras važiuodamas iš darbo per pietus užsukdavo pas anytą ir atveždavo man maistą... Taip dėjo maistą tol kol jaučiausi sustiprėjusi ir padėkojau, užtikrinau, kad jau savimi pilnai pasirūpinsiu arba kada būdavo Lt mano mama. Pasisekė man su anyta.
Man netinka tas posakis: anyta velnio pramanyta. 😃
Oooo parašė:
Mano santykai su anyta puikūs visus 11 santuokos metų na ir draugystės laikotarpiu. Šiaip ji yra griežta moteris, savo tris vaikus auklėjo labai griežtai, bet su an…
Kaip smagu tokius puikius pavyzdžius girdėti. Tikrai pasauly būna gerų ir fainų anytų. Tikiuosi aš irgi tokia vieną dieną būsiu
Mano sūnaus tėčio mama tai nu labai savotiška moteris. Aišku, ji man pernelyg negali kažko reguliuoti, nes nesu jos sūnaus žmona, bet na kaip anūko mamai tai pasako , pasako vis kažką.
Labai nori pamokyti iš savo patirties, kaip geriau ką daryti laukiantis ar jau turint kūdikį. Ir man atrodo, jog ji galvoja, kad savo sūnui VISADA bus moteris nr.1. Tai kartais taip ir elgias. Nors mano draugas labai dažnai ją švelniai galantiškai "nusodina" ar "pastato į vietą"... Tai ji visad tokiom situacijom pakomentuoja: "na žinoma, žinoma, sūneli! Ką aš čia jau išmanau. Jūs vis tiek viską žinot, aš tik va šiaip savo nuomonę norėjau pasakyt." Na ir apsisukus vėl savo visažinojiškumą demonstruoja
Labai man įdomu kiek ji įsitrauks į anūko gyvenimą. Nes atrodo, kad tikrai jo laukia. Bet na ji tokia labai visada pasitempus, šiuolaikiška, jaunatviška, visada reikaliukuose, susitikimuose su draugėm, vakarėliuose ir pan. Bet draugas pasakojo, kad ir jam ir sesei tikrai daug dėmesio skyrė vaikystėje.
Oooo parašė:
Mano santykai su anyta puikūs visus 11 santuokos metų na ir draugystės laikotarpiu. Šiaip ji yra griežta moteris, savo tris vaikus auklėjo labai griežtai, bet su an…
Oho, lyg apie mano anytą būtumėt rašiusi. Irgi savo 3 vaikus griežtai disciplinuotai augino, o anūkui yra gerokai nuolankesnė, tačiau mūsų su vyru auklėjimo taisyklių vistiek laikosi sąžiningai, labai padeda šiuo klausimu, nes vaikui grįžus iš senelių, nereikia iš naujo įvedinėti į rutiną. Ir mane visuomet kaip tikrą dukrą palaiko, užtaria, nors su sūnum ir nekonfrontuoja daug. Išmintinga moteris, ne kitaip.
skani_zemuoge parašė:
Maniške tai viskas gerai, tikrai klausineja nuolat kaip man sekasi. Labiau erzina vyro mociute, kuri prekiauja kazkokiais zoliniais preparatais, kuriu sudeties pati…
Linkiu kad atspaustu 🤞prasikankinau su situ jausmu 4 dienas, po to lyg niekur nieko praejo. Arba silta vonia padejo, arba atsitiktinumas cia.🤔 Tikrai kaip neigali pasijauciau ir jau save apgaileti spejau kad neistversiu tokio skausmo iki nestumo galo🙈
auksiukas1 parašė:
Linkiu kad atspaustu 🤞prasikankinau su situ jausmu 4 dienas, po to lyg niekur nieko praejo. Arba silta vonia padejo, arba atsitiktinumas cia.🤔 Tikrai kaip neigali p…
Kazkaip baisu su ta vonia, gi gasdina, kad negalima vonioj gulet..
skani_zemuoge parašė:
Kazkaip baisu su ta vonia, gi gasdina, kad negalima vonioj gulet..
Galima, tiesiog reikia pasirinkti saugią, ne per aukštą temperatūrą.
https://www.tevu-darzelis.lt/maudymasis-vonioje-nestumo-metu
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai