akvile1996 parašė:
Sveikos, man 37+5 maudžia nugaros apačią, pilvas kietėja vis, ar čia gali būt tie tikrieji sarėmiai?
Stebėkit save, ar skauda pilvą? Man skaudėjo kaip per mėnesines ir vis stiprėjo, dažnėjo.
akvile1996 parašė:
Sveikos, man 37+5 maudžia nugaros apačią, pilvas kietėja vis, ar čia gali būt tie tikrieji sarėmiai?
Stebėkit save, ar skauda pilvą? Man skaudėjo kaip per mėnesines ir vis stiprėjo, dažnėjo.
akvile1996 parašė:
Man buvo 37 +4 ir panasiai buvo kaip jums, tik as dar daznuma rasiausi saremiu..bet poto po piet isvaziavau i ligonine ir pagimdziau😉tai pasiskaiciuokit daznuma😉
Labutis. Mus ryt turėtų paleisti namo.
Kol kas viskas čiki, sūnus tik valgo, kakoja ir miega. 😁 Kaip ir visi naujagymiai turbūt.😁🌠 Kokį fainuolį sukūrėm, vis dar sunku patikėti.
Puikiai valgo, žiūrėsim kiek svorio pames po gimimo.
Dabar klausimas maitinančiom savo pienuku. O jūs kavos atsigeriat? Norėčiau bent vieno puodelio, silpnos... Bet bijau, kad kofeinas kaip nors nedirgintų leliuko... Mh. Nežinau. Reikės dar vaikų gyd paklausti, kuomet ateis. Prašyčiau tada vyro, kad atvežtų iš degalinės kavos, nu kaip noriu.😁🤩
Kisulita parašė:
Aš tai šiandien jau paskutiniame vizite pas akušerę 😃 Kaži ką toliau su manim darys 😄
Kažkaip tai krapštys į šį pasaulėlį jūsų spindulėlį.😁🤩 Pernešioti leidžia lyg ir iki 41+6.
Oooo parašė:
Kažkaip tai krapštys į šį pasaulėlį jūsų spindulėlį.😁🤩 Pernešioti leidžia lyg ir iki 41+6.
Oj, tikiuosi, kad neleis pernešioti iki 41+6 🙈🙉 Aš jau kaip meška, vos paeinu 😬 Gerai, kad Santaros klinikose jie paskaičiuoja man didesnį gestacinį amžių, nes jie skaičiuoja pagal genetiko matavimus 12 sav., o ten 5 dienom didesnis, nei kad poliklinikoke prirašė, tai pagal tai, mano gimdymo terminas turėjo būti vakar, tai ilgai Santaros nelauks, manau 😄
Oooo parašė:
Labutis. Mus ryt turėtų paleisti namo.Kol kas viskas čiki, sūnus tik valgo, kakoja ir miega. 😁 Kaip ir visi naujagymiai turbūt.😁🌠 Kokį fainuolį sukūrėm, vis dar…
As tai geriu viena karta per diena, silpna, toki birzgaliuka pasidarau
Oooo parašė:
Labutis. Mus ryt turėtų paleisti namo.Kol kas viskas čiki, sūnus tik valgo, kakoja ir miega. 😁 Kaip ir visi naujagymiai turbūt.😁🌠 Kokį fainuolį sukūrėm, vis dar…
Geriu po vieną kartais du puodelius, pakolkas nemačiau jokios reakcijos. Tik va pieno į kavą atsisakiau, nes nuo pieno pučia pilvą 😕
AkVilke parašė:
Fainiai kaip 😄 Aš kažkaip nesugalvoju ką pasakyt 😅 Bet bandau per save vis perlipti, kažkokias nesąmoninga dainuškes iš oro traukiu 🤭 Vyrui tai natūraliai kažkaip …
O Jūs negalvokit ką sakyt:)Tiesiog kalbėkit kaip su drauge pvz geriausia😅🥰Bele ką atrodo🤣Jiems manau patinka girdėti:)Pašauki vardu,susišypso🥰Atrodo išmyluosi gi iki negalėjimo🤣🥰🥰🥰❤️
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai